NaslovnicaVijestiTko su potencijalni protivnici Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama za Euro?

Tko su potencijalni protivnici Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama za Euro?

Hrvatska nogometna reprezentacija se suočava s izazovom u nastavku kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo, nakon gubitka utakmica protiv Turske (0:1 u Osijeku) i Walesa (1:2 u Cardiffu) u listopadu. Trenutačno zauzimaju treće mjesto u kvalifikacijskoj skupini D, što ih stavlja u rizik od dodatnih kvalifikacija za plasman na Euro. Ipak, postoji i dalje šansa da Hrvatska preokrene situaciju i osvoji skupinu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Hrvatska će morati ispuniti nekoliko uvjeta kako bi osigurala svoje mjesto kao pobjednik skupine na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Prvi i osnovni uvjet je da Hrvatska mora osvojiti šest bodova u utakmicama protiv Latvije i Armenije. Dodatno, Turska treba izgubiti od Walesa, a Wales ne smije pobijediti Armeniju.

Kada razmatramo opciju dodatnih kvalifikacija, ako se Hrvatska ne uspije plasirati kao prva ili druga u skupini D, njezin put prema Europskom prvenstvu trenutno bi započeo susretom protiv Estonije. U drugom polufinalu, Poljska bi se sučelila s Ukrajinom, Finskom ili Islandom. Mjesto održavanja finalne utakmice bilo bi određeno slučajnim izvlačenjem.

Postoji i mogućnost da se Nizozemska pozicionira na trećem mjestu u kvalifikacijskoj skupini B, trenutno je na toj poziciji, iza Francuske koja je već osigurala svoje mjesto na Europskom prvenstvu i Grčke, koja ima tri boda više, no i odigrala je utakmicu više od Nizozemske. Ako se takav scenarij ostvari, drugi polufinalni par u dodatnim kvalifikacijama bit će Poljska i Nizozemska, pri čemu će pobjednik tog susreta nastaviti put prema Europskom prvenstvu i sučeliti se s pobjednikom utakmice između Hrvatske i Estonije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!