NaslovnicaVijestiNigerijski napadač tvrdi da će ga Wenger odvesti u Arsenal

Nigerijski napadač tvrdi da će ga Wenger odvesti u Arsenal

Nigerijski napadač tvrdi da će ga Wenger odvesti u Arsenal. Nigerijski napadač Austin Amutu tvrdi da nije daleko od prelaska u Arsenal. 22-godišnjak trenutno igra za izraelski klub Ironi Kiryat Shamona, ali kaže da je oduvijek sanjao o transferu u Englesku.

Nigerijski napadač tvrdi da će ga Wenger odvesti

Amutu tvrdi da je trener Arsenala, Arsene Wenger već duže zainteresovan za njega, pa ga je čak i preporučio Angersu iz Francuske lige.

Napadač kaže da je skoro završio dogovor sa klubom iz sjevernog Londona, još dok je igrao za nigerijski klub Warri Wolves, ali dogovor je propao.

A sada nigerijski internacionalac U23, vjeruje da će ga Arsene Wenger uskoro dovesti u Arsenal.

Za AfricanFootball je rekao: “Moj san je da zaigram za Arsenal, došli su po mene dok sam igrao u Warri Wolvesu i mislim da je tada novac bio problem.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Do sada sam trebao igrati za Arsenal ili bilo koji tim u Engleskoj.”

“Sretan sam što je jedan veliki trener kao što je Wenger zainteresovan za mene, još uvijek me prati i nije izgubio interes.”

“Mislim da nisam daleko od svog sna i igranja za Arsenal. Preporučio me Angersu, a francuski tim me gledao kako dajem gol u polu-finalu Toto Kupa.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!