NaslovnicaVijestiThomas Muller trebao doći u Manchester United za 100 milijuna eura. Žena...

Thomas Muller trebao doći u Manchester United za 100 milijuna eura. Žena ga nije pustila!

Nekadašnji trener Manchester Uniteda Louis van Gaal je u razgovoru za njemačke medije otkrio kako je klub sa Old Trafforda 2015. godine umalo doveo Thomasa Mullera.

Thomas Muller trebao

Crveni đavoli su u to vrijeme ponudili 100 milijuna eura, što su Bavarci prihvatili. Nijemac je trebao zarađivati oko 20 milijuna eura po sezoni i vrlo lako je sve moglo biti dogovoreno.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Dva puta sam ga pokušao dovesti u Manchester United. Čelnici kluba su se Bayernu javili i 2014. godine, ali nisu željeli da ga prodaju. Godinu dana kasnije postignut je dogovor za 100 milijuna eura. A onda se u cijelu ovu priču uplela njegova supruga Lisa, koja se nije željela seliti iz Njemačke,” izjavio je Van Gaal.

Najnovije vijesti

Premier liga oduzela bodove Nottingham Forestu

0
Premier liga je donijela odluku da kazni Nottingham Forest s oduzimanjem četiri boda na prvenstvenoj tablici zbog kršenja ligaških pravila koja su postavljena kako...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!