NaslovnicaVijestiVIDEO: Richarlison nije mogao sakriti suze nakon što je postigao prve golove...

VIDEO: Richarlison nije mogao sakriti suze nakon što je postigao prve golove u Ligi prvaka

Richarlison se pobrinuo da ima debi za pamćenje u Ligi prvaka s dva kasna pogotka protiv Marseillea, a nije mogao suspregnuti suze dok je slavio.

Richarlison je ovog ljeta prešao iz Evertona u Tottenham u transferu vrijednom 60 milijuna eura i to mu je omogućilo debi u Ligi prvaka ove sezone. Prvu utakmicu u najelitnijem nogometnom natjecanju na svijetu zauvijek će pamtiti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Krilni napadač debitirao je s dva pogotka u 2-0 pobjedi nad Marseilleom. Zabio je oba pogotka na kraju, a onda u završnici utakmice pokazao i svoju emotivnu stranu.

Kad mu je dodijeljena nagrada za igrača utakmice, vidio je svog oca kako stoji na tribinama najbliže terenu. Emocije su ga svladale pa je zaplakao, a suze su brzo obišle ​​svijet.

Richarlison je prekrio lice kako ga ne bi vidjeli kako plače, no kamere su uhvatile svaki detalj.

Bivši engleski reprezentativac Owen Hargreaves, koji danas radi kao stručni komentator, rekao je kako je sasvim u redu da nogometaš pokazuje emocije nakon noći kakva je bila Richarlisonu jer je prošao nevjerojatno trnovit put od amaterskog nogometa do Lige prvaka.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!