NaslovnicaVijestiNikada nisam koristio doping

Nikada nisam koristio doping

Nikada nisam koristio doping! Legendarni brazilac kojeg su nedavno optužili da je u profesionalnoj karijeri koristio doping je podigao tužbu protiv njemačke televizije koja je uradila prilog o njemu. On tvrdi da nikada u karijeri nije koistio nedozvoljene supstace, te da su ga mnogo povrijedili.

Nikada nisam koristio doping

Njemačka nacionalna televizija ARD/WDR je objavila prilog odnosno dokumentarnu emisiju koja daje naznake na to da je nekadašnji brazilski reprezentativac i osvajač mundijala 2002. godine sa Brazilom, Roberto Carlos bio redovan posjetitelj doktora koji je optužen da je vrhunskim sportistima pomagao da koriste nedozvoljene supstance.

[su_bet365_live_koeficijenti]

ARD prenosi da se ime legendarnog brazilca nalazi u dosijeu koje je brazilska antidoping komisija predala tužiteljstvu u Sao Paolu. Roberto Carlos je brzo reagovao te je preko svog advokata podigao tužbu protiv njemačke državne televizije.

>> Kylian Mbappe otkrio da ima jedna stvar koju želi osvojiti više od Zlatne lopte

“Nikada u životu nisam koristio nedozvoljene supstance, jer su kako samo ime kaže nedzvoljene a ja sam bio profesionalac kroz čitavu karijeru. Nikada ne bi koristio nešto što bi mi omogućilo da imam “prednost” nad drugim igračima. Kroz čitavu karijeru zauzimao sam se za “čist” nogomet i svi koji me poznaju znaju da sam veliki protivnik dopinga i bilo kakvih pomagala koja su nedozvljena. Moj advokat već piše tužbu koju ću uskoro predatu i uvjeren sam da ćemo dobiti presudu kako bi dokazali javnosti da sam nevin.” – za kraj je rekao legendarni Brazilac koji je kroz karijeru najveći pečat ostavio u Real Madridu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!