NaslovnicaVijestiNike na službenoj stranici predstavio Coutinha kao novo pojačanje Barcelone, stigao odgovor...

Nike na službenoj stranici predstavio Coutinha kao novo pojačanje Barcelone, stigao odgovor iz Liverpoola

Liverpool će od Barcelone zatražiti astronomsku naknadu za Philippea Coutinha u ovom zimskom prelaznom roku, nakon što je sponzor Barcelone Nike na službenoj stranici Brazilca već predstavio kao novo pojačanje katalonskog tima.

Nike predstavio Coutinha kao novo pojačanje Barcelone

Napori Barcelone da dovede zvijezdu Liverpoola ove zime su došli do te mjere da je Nike, koji ne samo da je glavni sponzor za dresove Katalonaca, već ima i ugovor sa Coutinhom, na svojoj stranici najavio dolazak playmakera na Camp Nou.

U subotu navečer na službenoj online trgovini su objavili oglas o prodaji Barceloninih dresova sa Coutinhovim imenom na leđima, za ovu sezonu. Ispod je pisalo: “Philippe Coutinho je spreman osvijetliti Camp Nou. Nabavite svoj dres sa čarobnjakovim imenom na leđima.”

Promocija, koja je bila povezana i putem službene stranice Barcelone, obrisana je u roku od sat vremena. Unatoč toj reklami, dres nije moguće kupiti. Iz Nikea niko nije ponudio nikakav komentar niti objašnjenje za ono što se desilo, a u Liverpoolu nisu zadovoljni ovakvim neprofesionalizmom.

‘Redsi’ su odbili tri ponude katalonskog kluba za zvijezdu tima prošlog ljeta, a posljednja je iznosila 114 miliona funti. Nakon ovog što se sad dogodilo, spremni su zatražiti astronomsku cifru, koja još uvijek nije poznata.

[su_bonus]

Ipak, do transfera možda uopće i ne dođe. Trener kluba sa Anfielda Jurgen Klopp nedavno je na pitanje novinara da li će prodati Philippea Coutinha kako bi nadoknadio novac za kupovinu Virgila Van Dijka, koji je prije nekoliko dana stigao za čak 75 miliona funti, rekao kako za tim nema potrebe, te pohvalio vlasnike kluba, izjavivši kako su ambiciozni.

Liverpool je danas u okviru 22. kola Premier lige slavio na gostovanju kod Burnleya rezultatom 2-1, a golove su postigli Sadio mane u 61. minuti, te Ragnar Klavan u sudijskoj nadoknadi za vrlo bitnu pobjedu njegovog tima. Tako su ‘Redsi’ stigli do svog 44. boda u sezoni, te se i dalje nalaze na četvrtom mjestu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!