Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Nike vratio Hrvatsku u vrijeme Davor Šukera, Zvonimir Bobana i Roberta Prosinečkog

Otkad su Davor Šuker, Zvonimir Boban, Robert Prosinecki i kompanija stupili na scenu sredinom 90-ih, impresionirajući na Euru ’96 i potom završili na trećem mjestu na Svjetskom prvenstvu 1998, nogometni svijet je bio zaljubljen u hrvatske dresove.

Nike vratio Hrvatsku

Bijele i crvene kockice su ukrašavale neke od najvećih igrača u posljednjih 20 godina i stvarale bezbrojne nostalgične uspomene sa međunarodnih turnira. Nike je već kao što smo i ranije objavili već napravio nove dresove za Luku Modrića i njegove suigrače za Svjetsko prvenstvo 2018. godine koje će se održati na ljeto u Rusiji.

>>PROCURILI NOVI DRESOVI: Evo u kakvim dresovima bi Hrvatska mogla igrati na Svjetskom prvenstvu

Dresovi možda nisu potpuno isti, no kockice crvene i bijele boje su te koje nas vraćaju u to vrijeme kada su igrali neki od najboljih igrača Hrvatske svih vremena.

Kockice na dresovima su sada mnogo veće i deblje nego inače, kao što možete vidjeti na slikama iznad.

Dres će nadopuniti bijelim šorcem i plavim štucnama. Hrvatski gostujući dres bi trebao biti plave boje, iako se očekuje taj plavi tradicionalni dres kao i prethodnih godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: