NaslovnicaVijestiNIKO KOVAČ KONAČNO OTKRIO: Evo što će se dogoditi s Jamesom Rodriguezom...

NIKO KOVAČ KONAČNO OTKRIO: Evo što će se dogoditi s Jamesom Rodriguezom ovog ljeta!

U posljednjih nekoliko tjedana mnogo je špekulacija o budućnosti zvijezde Bayern Munchena Jamesu Rodriguezu, koji je u bavarskom klubu trenutno na posudbi iz Real Madrida.

James Rodriguez ostaje u Bayernu

Mnogi španjolski mediji su objavili informaciju kako Los Blancosi planiraju vratiti kolumbijskog reprezentativca na Santiago Bernabeu ovog ljeta, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

[su_bet365_100bonus]

Naime, iz Bayern Munchena su se oglasili i poručili kako planiraju ispoštovati trenutni dogovor koji je postignut prošlog ljeta, a po kojem imaju opciju otkupa njegovog ugovora za 42 miliona eura sljedećeg ljeta, prije isteka dvogodišnje posudbe. Novi trener njemačkog giganta Niko Kovač danas je na pitanje novinara o budućnosti 27-godišnjaka rekao: “Znam samo da imamo dogovor o posudbi koji još uvijek važi. Isteći će samo ako iskoristimo opciju i otkupimo njegov ugovor, ili neće isteći nikako. U medijima je uvijek puno špekulacija.”

Kolumbijac je i sam nedavno priznao kako je sretan u Njemačkoj, te da namjerava ostati na Allianz Areni i sljedeće sezone: “Bundesliga je jako dobra liga, stadioni su uvijek puni. Kad sam došao, imao sam drugačije mišljenje. Lijepo mi ovdje i nadam se da ću ostati u klubu. Osjećam se jako dobro.”

[su_no1forfootball]

James Rodriguez je stigao u Real Madrid u ljeto 2014. godine za čak 75 miliona eura iz Monaca, nakon sjajnih nastupa na Svjetskom prvenstvu održanom u Brazilu te godine. U ukupno tri sezone provedene u ‘kraljevskom’ klubu skupio je 111 nastupa, postigao 36 golova i podijelio 40 asistencija. Ipak, početkom prošle sezone odlučio je otići, nakon što mu bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane nije mogao obećati sigurno mjesto u početnih 11. Unatoč nešto lošijem startu u dresu Bayerna, James je nakon povratka Juppa Heynckesa u klub pokazao da je i dalje jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji na svijetu, postigavši sedam golova i podijelivši čak 11 asistencija u ukupno 23 nastupa u Bundesligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!