NaslovnicaVijestiHrvat nije mogao vjerovati šta se dešava: Niko Kovač sa novim pravilom...

Hrvat nije mogao vjerovati šta se dešava: Niko Kovač sa novim pravilom povećava svoj autoritet u Bayernu!

Sve je krenulo kao iz bajke, zatim je uslijedila velika kriza u formi a naposlijetku je stigla i kriza što se tiče autoriteta. Prvi problem Niko Kovač je riješio sa poboljšaanjem formu u zadnje vrijeme a za drugi problem je uveo novo pravilo u ekipi, koje će morati poštovati svi.

Njemački sportski list Bild izvještava da je trener Bayera Niko Kovač uveo novo pravilo sa kojim također želi pojačati svoj autoritet u svlačionici. Prije utakmice s Wolfsburgom ozbiljno ga je uvreijedila činjenica da se iskusni članovi tima Jerome Boateng i Franck Ribery nisu željeli zagrijati s ostatkom rezervista. Ribery je u nepoštivanju trenerove odluka otišao toliko daleko te je upotpunosti odlučio ignorisati instrukcije trenera te se uopšte nije zagrijavao.

>> ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Mourinho pronašao zamjenu za De Geu!

Navodno je nakon meča Niko Kovač pobjesnio u svlačionici nakon čega je momentalno uveo novo pravilo, prema kojem se svi nogometaši moraju zagrijati prije utakmice. Do sada uobičajna praksa je bila da se prije meča zagrijavaju samo oni nogometaši koji započinju susret u prvoj postavi.

[su_live_koeficijenti_v2]

Da li će na ovaj način Kovač zaista povećati svoj autoritet u svlačionici Bayerna ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!