NaslovnicaVijestiNikola Kalinić će u Hajduku igrati za jedan euro mjesečno

Nikola Kalinić će u Hajduku igrati za jedan euro mjesečno

NIKOLA KALINIĆ (35) ponovno se pridružio prvoj momčadi Hajduka. Iskusni napadač vraća se na stadion Poljud nakon nekoliko mjeseci odsutnosti, a danas je i službeno potvrdio produženje ugovora s klubom do kraja tekuće sezone. Kaliniću je prethodni ugovor s Hajdukom istekao krajem srpnja prošle godine, nakon čega je odlučio uzeti nekoliko mjeseci odmora. Tijekom preostalog razdoblja trajanja ugovora, Kalinić će zaigrati za Hajduk uz simboličnu mjesečnu naknadu od jednog eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Potvrdio je to sportski direktor kluba Mindaugas Nikoličius: “Što se tiče financijskih dogovora, ovo je bilo najlakše u posljednje tri godine dok sam u Hajduku. Postigli smo dogovor da će njegova plaća iznositi samo 1 euro. Njegov jedini motiv za povratak je želja da pomogne Hajduku i doprinese osvajanju naslova.” Kalinić je svoju profesionalnu karijeru započeo u Hajduku, odakle je 2009. godine prešao u Blackburn za sedam milijuna eura.

Započela je njegova međunarodna karijera, tijekom koje je igrao za klubove poput Dnipra, Fiorentine, Milana, Atletico Madrida, Rome i Verone. Sa 32 nastupa i 15 postignutih pogodaka, Kalinić je bio dio hrvatske reprezentacije, ali je neočekivano napustio tim usred Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!