NaslovnicaVijesti"Nisam bio loš u Milanu, da sam ja imao 200 milijuna eura...

“Nisam bio loš u Milanu, da sam ja imao 200 milijuna eura na raspolaganju…”

Srpski nogometni trener Siniša Mihajlović ocijenio je danas da “nije bio loš u Milanu” i rekao da je izvukao maksimum iz te ekipe.

nisam bio loš

Mihajlović, koji je sada trener Torina, je u lipnju 2015. godine preuzeo Milan, a otpušten je 10 mjeseci kasnije zbog loših rezultata.

[su_live_koeficijenti]

“Ne gledam druge, ali mislim da nisam bio loš u Milanu. Bili smo šesti na tablici i stigli smo do finala Kupa, ali unatoč tome, nisam završio sezonu na klupi”, rekao je Mihajlović, prenijeli su talijanski mediji.

Torino je danas remizirao protiv Milana na San Siru, a Mihajlović je naveo da je to što su vratar “rossonera” Gianluigi Donnarumma i Alessio Romagnoli i dalje u sastavu, dokaz da je on obavio dobar trenerski posao u tom klubu.

Evo kako je Salah jučer uzvratio bivšem predsjedniku Zamaleka koji ga nije želio dovesti u klub

Mertens na briljantan način objasnio zašto njegova otkupna kluzula iznosi “samo” 28 miliona eura

Milan je posljednje dvije utakmice bez pobjede i sedmi je na tabeli sa 20 bodova. Momčad Siniše Mihajlovića je i treću uzastopnu utakmicu završila neriješeno i zauzima 10. mesto na tablici sa 19 bodova.

“Ja sam doveo Romagnolija i pokrenuo sam Donnarumminu karijeru. Milan je sada promijenio devet igrača kako bi se plasirao u Ligu prvaka. Ne znam što bi se dogodilo da sam ja imao takve mogućnosti. U Milanu sam dao i izvukao najbolje iz momčadi koji sam imao na raspolaganju “, rekao je Mihajlović.

Milan će u sljedećem kolu gostovati poslednjeplasiranom Beneventu, koji je još uvijek bez bodova, nakon 13 odigranih kola, dok će Torino ugostiti Atalantu, koja sutra dočekuje upravo Benevento.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!