NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo branio Lionela Messija u intervjuu nakon utakmice: "Nikada ga nisam...

Cristiano Ronaldo branio Lionela Messija u intervjuu nakon utakmice: “Nikada ga nisam gledao kao rivala.”

Po prvi puta u dvije godine i sedam mjeseci, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi suočili su se u zabavnoj utakmici u skupini G Lige prvaka između Juventusa i Barcelona na Nou Campu.

Cristiano Ronaldo branio

Dvojica najvećih igrača u povijesti nogometa su se ponovo susrela pokazujući ogromno poštovanje jedan prema drugom.

No, ovog puta Ronaldo je bio bolji.

Petostruki osvajač Zlatne lopte je u dva navrata postigao gol iz penala u uvjerljivoj pobjedi (0-3), nakon čega su prvaci Serije A osigurali prvo mjesto u skupini G.

Ronaldo, koji je sada postigao 14 golova u posljednjih 13 utakmica na Nou Campu, u utorak je postigao svoj 134 gol u Ligi prvaka.

Bila je to noć za pamćenje za portugalskog reprezentativca i nakon utakmice pobrinuo se da oda počast svom velikom rivalu Lionelu Messiju u skromnom intervjuu nakon utakmice.

“Oduvijek sam imao srdačan odnos sa Messijem”, rekao je Ronaldo za Movistar.

“Kao što sam već rekao, već 12, 13, 14 godina dijelim nagrade sa njim. Nikada ga nisam doživljavao kao rivala. Uvijek se trudio biti najbolji za svoj tim, baš kao i ja za svoj. Uvijek sam se slagao sa njim. Siguran sam da će i on reći isto ako ga upitate.”

“Ali znamo da u nogometu ljudi uvijek traže rivalstvo kako bi stvorili veće uzbuđenje.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!