NaslovnicaVijesti"Nisam siguran da li ću ostatiti u Borussiji"

“Nisam siguran da li ću ostatiti u Borussiji”

Nogometaš Borussije iz Dortmunda Mats Hummels rekao je da još uvijek nije odlučio da li će ostati u klubu i naglasio da mu je prioritet u karijeri osvajanje Lige prvaka

Borussiji

Hummelsov ugovor s Dortmundom ističe krajem sljedeće sezone, a veliko zanimanje za njegove usluge pokazali su klubovi iz Premier lige, prije svega Liverpool Jürgena Kloppa, s kojim je Humels uspješno surađivao dugi niz godina.

Prošle sezone za Hummelsa su se interesovali mnogi klubovi, dosta se pričalo i o njegovom odlasku u Barcelonu koja ove sezone igra sjajno, ali od toga ništa nije bilo. Hummelsov sunarodnjak u Barceloni, Marc-Andre Ter Stegen jednom prilikom je rekao da bi Hummelsa volio vidjeti u katalonskom klubu, ali nije došlo do realizacije.

“Još uvijek nisam odlučio da li ću napustiti klub, ali na meni je da donesem veliku odluku. Kako starite, imate osjećaj da ste svake godine sve dalji od osvajanja velikih trofeja, a ja želim da osvajam titule. Pričao sam sa svojim suigračima i uskoro ću donijeti odluku. Liga prvaka je za mene glavni cilj i želim osvojiti taj trofej. “, rekao je 27-godišnji branič za Bild.

Humels je u Dortmund stigao iz minhenskog Bayerna 2009, a do sada je za Milionere upisao 297 nastupa i postigao 25 ​​golova. Hummels nastupa i za reprezentaciju Njemačke još od 2010. godine s kojom mu je najveći trofej svakako Svjetsko prvenstvo u Brazilu prije dvije godine, a igrao je i u pobjedu u polufinalu protiv Brazila od čak 7-1. Prije igranja u seniorskoj, Hummels je bio član njemačke U20 selekcije dok je sa U21 reprezentacijom 2009. osvojio juniorsko europsko prvenstvo.

Za seniorsku reprezentaciju Hummels je debitirao u prijateljskom susretu protiv Malte 13. svibnja 2010. Ušao je u igru kao zamjena na poluvremenu umjesto Serdara Tascija a Njemačka je pobijedila s 3:0.

Osvojio je dva naslova prvaka Njemačke, kao i Kup i Superkup, a igrao je i finale Lige prvaka 2013. u kojoj je Borussia poražena od Bayerna (2:1).

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!