NaslovnicaVijesti"Nismo zainteresovani za Marca Verrattija, zasigurno nećemo potrošiti 100 miliona na njega"

“Nismo zainteresovani za Marca Verrattija, zasigurno nećemo potrošiti 100 miliona na njega”

Generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta isključio je opciju dovođenja veznjaka Paris Saint Germaina Marca Verrattija ovog ljeta.

Juventus odustao od Marca Verrattijaverratt

24-godišnji talijanski reprezentativac je u posljednjih nekoliko sedmica povezivan sa odlaskom iz kluba, a zainteresovani za njega su navodno Barcelona i Juventus.

Međutim, Marotta je priznao da timu Massimiliana Allegrija nije potreban Marco Verratti.

“S obzirom na tehničke kvalitete igrača i potrebno ulaganje, nismo zainteresovani za Marca Verrattija. Zasigurno nećemo potrošiti 100 miliona eura na njega”, rekao je Giuseppe Marotta za Football Italiju.

S obzirom da se talijanski prvak povukao iz utrke za talentovanog igrača, sada su vrata otvorena za Barcelonu, koja je najbliža njegovom potpisu.

Verratti, kojeg je Pirlo nedavno proglasio svojim nasljednikom, ima još četiri godine ugovora sa ‘Parižanima”.

U klub je stigao 2012. godine iz Pescare, te je ukupno do sada odigrao preko 200 nastupa, postigao šest golova i upisao čak 36 asistencija.

Tokom vremena provedenog u Francuskoj, osvojio je 15 titula, uključujući četiri francuska prvenstva i tri Kupa.

[su_bonus]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!