NaslovnicaVijestiNIŠTA OD DOLASKA PAULA POGBE: Barcelona sprema 50 miliona eura za njegovu...

NIŠTA OD DOLASKA PAULA POGBE: Barcelona sprema 50 miliona eura za njegovu zamjenu!

Prema pisanju španjolskih medija, Barcelona je odustala od dovođenja zvijezde Manchester Uniteda Paula Pogbe, te se okrenula staroj meti, a riječ je o kapitenu Valencije Daniju Pareju.

Barcelona dovodi Pareja

Čelnici katalonskog kluba su posljednju ponudu za Pogbu poslali u četvrtak, nekoliko sati prije zatvaranja ljetnog prelaznog roka za klubove iz Premier lige, ali su iz Manchester Uniteda to odbili jer nisu imali dovoljno vremena da nađu dovoljno dobru zamjenu za Francuza.

[su_bet365_koeficijenti]

Pored toga, propali su i mogući transferi Frenkeja De Jonga, te Adriena Rabiota, koji su se također povezivali sa dolaskom na Camp Nou ovog ljeta. Iz Ajaxa su poručili kako žele zadržati De Jonga ovu sezonu, te će mu vjerovatno dozvoliti odlazak sljedećeg ljeta, kada će se Barca ponovo vratiti po njega. Nakon svega ovoga, Blaugrana je odlučila ponovo započeti pregovore sa Valencijom oko mogućeg transfera Pareja, koji se smatra jednim od najboljih veznjaka u La Ligi. 29-godišnjak ima otkupnu klauzulu u vrijednosti od 50 miliona eura, te ga ‘Šišmiši’ nisu spremni pustiti za nižu cifru, iako ima još samo dvije godine ugovora.

[su_vegas]

U izvješću katalonskih novina Sport piše kako je Dani jako zainteresovan za transfer u Barcelonu, ali neće forsirati mogući odlazak zbog poštovanja koje ima prema navijačima trenutnog kluba.

Barcelona je ovog ljeta potrošila 125 miliona eura na četiri nova pojačanja, a u pitanju su novi centralni defanzivac Clement Lenglet, koji je stigao iz Seville za 36 miliona eura, veznjaci Arthur, koji je stigao iz Gremija za 31 milion eura, Arturo Vidal, koji je stigao iz Bayern Munchena za 18 miliona eura, te krilni igrač Bordeauxa Malcom, koji je stigao za cfiru od 41 milion eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!