NaslovnicaVijestiNIŠTA OD GARETHA BALEA: Jose Mourinho se okrenuo dovođenju sjajnog dvojca iz...

NIŠTA OD GARETHA BALEA: Jose Mourinho se okrenuo dovođenju sjajnog dvojca iz Bayern Munchena!

Kao što se i očekivalo, ovo je vrlo uzbudljiv prelazni rok za sve navijače Manchester Uniteda. ‘Crveni vragovi’ su već doveli tri pojačanja za ukupnu cifru od 84 miliona eura.

Mourinho želi dvojac Bayern Munchena

Najveća zvijezda među pridošlicama je svakako brazilski reprezentativac Fred, koji je stigao iz Shakhtara za 60 miliona eura, dok su također stigli i defanzivac Porta Diogo Dalot za 22 miliona eura, te novi rezervni golman Lee Grant iz Stoke Cityja za oko dva miliona eura.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, čelnici kluba ne planiraju stati na tome. Sa dolaskom u klub već dugo vremena se povezuju defanzivci Juventusa i Tottenham Hotspura Alex Sandro i Toby Alderweireld, kao i zvijezda Real Madrida Gareth Bale. Međutim, izgleda kako Velšanin odlučio ostati u klubu, nakon dolaska novog trenera Julena Lopeteguija, te odlaska Cristiana Ronalda.

S obzirom na to, Jose Mourinho je primoran okrenuti se drugim metama, a kako danas pišu engleske novine The Independent, već ih je pronašao. Navodno, riječ je o zvijezdama Bayern Munchena Robertu Lewandowskom i Thiagu Alcantari. Već neko vrijeme je poznato kako Lewandowski želi napustiti njemački klub, dok je Bild jučer objavio informaciju kako i Thiago također želi otići, odnosno vratiti se u bivši klub Barcelonu. Naime, agent Lewandowskog Pini Zahavi je krajem prošlog mjeseca dao zanimljivu izjavu u kojoj je rekao: “Robert smatra kako mu je potrebna promjena i novi izazov u karijeri. Svi u Bayern Munchenu su upoznati s tim.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!