NaslovnicaVijestiNIŠTA OD MANCHESTER UNITEDA: Agent Zinedinea Zidanea otkrio koji klub Francuz želi...

NIŠTA OD MANCHESTER UNITEDA: Agent Zinedinea Zidanea otkrio koji klub Francuz želi voditi!

Kako priznaje njegov agent, bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane nema namjeru zamijeniti Josea Mourinha na klupi Manchester Uniteda.

Zidane želi voditi Juventus

Legendarni Francuz je napustio ‘kraljevski’ klub proteklog ljeta nakon čak tri uzastopne osvojene Lige prvaka, a u posljednje vrijeme se sve češće povezuje sa dolaskom na Old Trafford, gdje je Jose Mourinho pod velikim pritiskom zbog lošeg početka sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Engleski mediji su nedavno objavili informaciju kako su čelnici Uniteda zatražili od Zidanea da odbije sve ostale ponude, te da naslijedi Mourinha na klupi ‘Crvenih vragova’. Međutim, njegov agent Alain Migliaccio negirao je te špekulacije izjavivši kako Zidaneu ne odgovara način igre u Engleskoj, te da vjerovatno tamo neće trenirati.

Migliaccio je u intervjuu za Journal du Dimanche rekao: “Mislim da on neće trenirati u Engleskoj, jer mu ne odgovara način igre koji se igra tamo. Razgovarao sam s njim o toj opciji, ali ga to ne privlači. Odlučio je uzeti jednogodišnju pauzu, te se neće vraćati trenerskom poslu do sljedećeg ljeta.” Ipak, on je dodao kako bi Zidane razmislio o potencijalnoj ponudi Juventusa, kojeg trenutno sa klupe predvodi Massimiliano Allegri: “Juventus je opcija za njega jer iza svega toga postoji povijest. To je klub koji mu je u srcu.”

Unatoč tome što je agent izjavio kako Zidane neće preuzeti niti jedan klub ove sezone, Francuz je prošlog mjeseca dao zanimljiv intervjuu za TVE, u kojem je rekao: “Zasigurno ću uskoro opet voditi neki klub, jer to je ono što volim raditi.”

46-godišnjak je za ‘Staru damu’ nastupao u periodu od 1996. do 2001. godine, tokom kojeg je na ukupno 212 utakmica u svim takmičenjima postigao 31 gol i podijelio 35 asistencija. U tih pet sezona je osvojio dva puta Seriju A, te po jednom Superkup Italije, UEFA Superkup, Interkontinentalni kup (današnje Svjetsko klupsko prvenstvo), te UEFA Intertoto kup.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!