NaslovnicaVijestiEngleska će biti oslabljena na predstojećem Europskom prvenstvu

Engleska će biti oslabljena na predstojećem Europskom prvenstvu

Danny Welbeck nikako nema sreće ove sezone. U veljači se vratio na teren poslije deset mjeseci pauze zbog ozljede koljena, a sada je pred njim još najmanje devet mjeseci bez lopte i terena, tako da će Engleska nastupiti na Euru bez njega.

Engleska

Ovom 25-godišnjem napadaču danas je operirano koljeno, koje je povrijedio prije tri dana u 24. minuti utakmice protiv Manchester Cityja.

“Specijalisti su poslije dodatnih pregleda utvrdili da je operacija neophodna, pošto je došlo do značajnog oštećenja hrskavice”, navodi se u priopćenju Arsenala.

Welbeck se na teren vratio u veljači nakon pauze od deset mjeseci zbog ozljede koljena koju je zaradio u travnju prošle godine.

On je od povratka na teren odigrao 15 utakmica i postigao pet golova u svim natjecanjima.

“Svi u Arsenalu će pokušati pomognu Dannyju da se u potpunosti oporavi i da se što prije vrati na teren”, dodaje se u priopćenju.

Welbeck zbog ozljede koljena neće nastupati za Englesku na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj, pa se tako stvara mogućnost da poziv za nacionalni tim dobiju Theo Walcott, Andy Carroll ili Marcus Rashford.

[su_sportingbet]

Welbeck je od 2001. do 2008. godine bio u omladinskim selekcijama Manchester Uniteda, te je onda debitovao za prvi tim u kojem je igrao sve do 2014. godine. Za United je u 92 utakmice postigao 20 golova. U svom šestogodišnjem boravku u Manchester Unitedu, u dva navrata je išao na pozajmice, prvi put u Preston North End 2010. godine, a drugi put je bio u Sunderlandu od 2010. do 2011. godine.

Prekretnica u njegovoj karijeri desila se na jesen 2014. godine kada je prešao u Arsenal za 16 miliona funti, i od tada je za tobdžije u 36 nastupa osam puta pogađao protivničke mreže.

Ukoliko vjerujete da bi engleska reprezentacija mogla osvojiti Europsko prvenstvo, Sportingbet kladionica vam daje odličan koeficijent za to, 9.00. Najvećeg favorita za osvajanje pomenuta kladionica smatra Francusku za koju je ponudila tečaj od 3.75.

sportingbet

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!