NaslovnicaVijestiNoćna mora Lionela Messija - ovo je njegov procenat uspješnosti sa bijele...

Noćna mora Lionela Messija – ovo je njegov procenat uspješnosti sa bijele točke!

Noćna mora Lionela Messija ove sezone su udarci sa bijele točke. Argentinac ima razočaravajući procenat uspješnosti realizacije, a posljednji put neuspješan je bio protiv Espanyola u Copa del Reyu.

Bijela točka za Lea Messija postaje noćna mora. Najbolji igrač Barcelone od početka ove sezone iskoristio je samo tri od šest najstrožih kazni. Za takvog majstora, postotak od pedeset posto uspješnosti više je nego razočaravajući.

Argentinski as je posljednji put promašio jedanaesterac u četvrtak navečer, protiv Espanyola u španjolskom Copa del Reyu. Bio je to njegov jubilarni 100. jedanaesterac. Nakon promašaja, stigla je kazna, Espanyol je zabio u završnicu i nanio prvi praz Blaugrani nakon 29 vezanih utakmica.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kada se podvuče crta, Leo Messi je ukupno promašio čak 22 udarca sa 11 metara, precizan je bio 77 puta, dok se jedan vodi kao asistencija, kada je imitirajući Cruijffa dodao loptu Suarezu na meču protiv Celte, prije dvije godine.

Od sto jedanaesteraca u karijeri, Messi ih je u dresu Barcelone izveo točno 86. Nije iskoristio 20, a najviše je najstrožih kazni promašio u La Ligi – 10 od 59 pokušaja.

Transfer glasine: Mourinho dovodi igrača Reala, Giroud ostaje u Londonu ali ne u Arsenalu, Peter Crouch pravi senzacionalan transfer

Sjedi na tribinama posljednjeg tima u drugoj ligi, i za to zarađuje 4 milijuna godišnje!

U Copa del Reyu se baš obrukao pošto je od devet jedanaesteraca u gol pretvorio samo tri. U Ligi prvaka je promašio tri od 14, a u Superkupu jedan od četiri penala.

[su_tenis_live_koeficijenti]

Espanyolov vratar Diego Lopez može se pohvaliti da je jedini čuvar mreže koji je uspio dvaput odbraniti udarac Messija sa bijele točke.

Zanimljivo, argentinski čarobnjak nijednom nije propustio više od tri penala u jednoj sezoni. Već je dosegao taj broj u ovoj sezoni, pa je vrlo vjerojatno da će u njoj postaviti svoj negativni rekord.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!