NaslovnicaVijestiPoznati Brazilac i blizak prijatelj Alvesa pristao uplatiti jamčevinu od milijun eura

Poznati Brazilac i blizak prijatelj Alvesa pristao uplatiti jamčevinu od milijun eura

Danas je objavljeno da je sud u Barceloni pristao pustiti bivšeg brazilskog nogometaša Danija Alvesa uz jamčevinu od milijun eura. Time će Brazilac biti u mogućnosti napustiti zatvor u kojem se nalazi od 20. siječnja 2023. godine, čim uplati navedeni iznos i preda svoje dvije putovnice, brazilsku i španjolsku.

Za realizaciju toga, Alves je zatražio pomoć od prijatelja Neymara s kojim je dijelio svlačionicu u Barceloni, PSG-u i brazilskoj reprezentaciji. Prema izvješću La Vanguardije, Neymarov otac će uplatiti kauciju za Danija Alvesa, što su izvori bliski bivšem igraču potvrdili tom katalonskom listu.

Njihovo prijateljstvo seže još iz dana provedenih u Barceloni, a Neymar će imati ključnu ulogu u Alvesovom puštanju na slobodu s obzirom na to da su Alvesovi računi bili blokirani i sam nije mogao uplatiti kauciju.

Dani Alves se već prethodno obratio Neymaru i njegovom ocu s molbom da uplate 150.000 eura, koliko je istražni sud odredio kao iznos odštete žrtvi seksualnog napada, što je uzeto u obzir kao olakšavajuća okolnost za umanjenje kazne na četiri i pol godine.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!