NaslovnicaVijestiGareth Bale dao savjet Judeu Bellinghamu: Ja to nisam želio raditi, samo...

Gareth Bale dao savjet Judeu Bellinghamu: Ja to nisam želio raditi, samo sam želio igrati nogomet i otići kući

Gareth Bale dao je savjet novoj zvijezdi Real Madrida Judeu Bellinghamu. “Najveći savjet koji mu mogu dati je da igra igru. Ako ne igra igru ​​i ne radi ono što mediji žele, a to je da razgovara s njima i bude gotovo marioneta, bit će kritiziran.”


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“To je vjerojatno bio moj problem jer nisam to htio raditi, samo sam želio igrati nogomet i otići kući. Zato su me više napadali. Moj bi iskreni savjet stoga bio da Realovu igru mora igrati i izvan terena. Morate razgovarati nakon utakmice i pokušati to učiniti na španjolskom, i raditi takve stvari,” rekao je Bale

Bale je bio član Reala od 2013. do 2022., kada je iz Tottenhama prešao za više od 100 milijuna eura. Prema Transfermarktu, u madridskom klubu odigrao je 258 utakmica, postigao 106 golova i imao 67 asistencija. Tijekom svoje karijere u Realu osvojio je 18 trofeja, ali često je bio kritiziran zbog neozbiljnog ponašanja. Karijeru je zaključio u siječnju 2023. kao igrač Los Angeles FC-ja.

Bellingham se pridružio Realu ovog ljeta iz Borussije Dortmund. Fiksna odšteta za engleskog ofenzivnog veznog igrača iznosi 103 milijuna eura, dok s bonusima može doseći do 130 milijuna eura. Bellingham je ostvario izvanredan početak sezone s 13 postignutih golova i tri asistencije u 14 odigranih utakmica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!