NaslovnicaVijestiNogometaš Barce odbio ponudu iz Kine, želi da ostane u klubu do...

Nogometaš Barce odbio ponudu iz Kine, želi da ostane u klubu do kraja karijere!

Španjolski reprezentativac Andres Iniesta, kako tvrdi Mundo Deportivo, planira da ostane u svom klubu koji mu je ponudio ugovor do kraja karijere.

Kinezi nude silne milione Andresu Iniesti, ali je as Barselone odlučio da odbije svaku ponudu iz najmnogoljudnije zemlje.

Španjolski reprezentativac, kako tvrdi Mundo Deportivo, planira da ostane u svom klubu koji mu je ponudio ugovor do kraja karijere.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

33-godišnji Iniesta stigao je u Barcinu školu iz podmlatka Albacetea 1996. godine.

Iniesta je došao u prvu postavu Barcelone kroz akademsku školu nogometa La Masia. Za Barceloninu prvu momčad debitirao je sa 18 godina 2002. godine. U sezoni 2004-05 Iniesta je počeo biti sastavni dio prvih jedanaest. Andres Iniesta je bio važan igrač za Barcelonu kad je klub osvojio dvije povijesne triplete u sezonama 2008-09 i 2014-15.

Transfer glasine: Barca ne odustaje od Coutinha, Chelsea šalje novac i igrača za zvijezdu Monaca, United i Real privode posao kraju

Super računalo predvidjelo sve rezultate osmine finala Lige prvaka

NEVJEROVATNO: Ronaldinho iznenadio sve svojim izborom, evo šta planira raditi nakon nogometa

Sa 33 trofeja Iniestu se smatra jednim od najboljih Španjolskih nogometaša ikada. Iniesta je smatran jednim od najboljih igrača svoje generacije i jednim od najboljih veznjaka svih vremena. Od 2009. Iniesta je uvršten u Europsku momčad godine šest puta.

2012. godine je osvojio nagradu za najboljeg nogometaša Europe, a 2012. i 2013. je imenovan za najboljeg veznjaka svijeta. 2010. godine bio je jedan od posljednja tri kandidata za Zlatnu loptu ali pobijedio je njegov suigrač iz Barcelone Lionel Messi.

Za Barcu je odigrao čak 641 utakmicu u svim natjecanjima, u strijelce se upisao 55 puta, a zabilježio je 136 asistencija. Osam puta se okitio naslovom La Lige, a Ligu prvaka je osvajao 4 puta.

Prošao je sve mlađe kategorije španjolske reprezentacije, a za seniorsku reprezentaciju debitirao je 2006. godine, i od tada je odigrao 127 utakmica, postigavši 13 golova, uz 25 asistencija. 2o1o osvojio je naslov prvaka na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a 2008. i 2012. europska prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!