NaslovnicaVijestiNogometaš Cityja bira: City ili Real, odluka poslije SP

Nogometaš Cityja bira: City ili Real, odluka poslije SP

Nogometaš Cityja na raskrsnici karijere – poslije Svjetskog prvenstva donosi odluku da li ostaje u Manchester Cityju ili prelazi u Real Madrid.

Engleski nogometaš Raheem Sterling mogao bi da u narednom prelaznom roku napusti Manchester City i pređe u Real Madrid.

“Građani” su spremni da brzonogog krilnog napadača nagrade novim ugovorom, financijski duplo jačim sa plaćom od 400.000 eura tjedno, ali je bi poziv prvaka Evrope mogao da poremeti stvari, piše Daily Mirror.

[su_premierleague]

Sterling igra najbolju sezonu u karijeri, već je dao 20 golova i umnogome napredovao pod vođstvom menadžera Pepa Guardiole, pa sada želi da sačeka kraj Svjetskog prvenstva i onda odluči o svojoj budućnosti.

Klub sa Etihada bi da povuče isti potez kao sa Kevinom De Bruyneom i nekolicinom istaknutih prvotimaca i potpiše nove ugovore sa njima kako bi se osigurao.

Što je mladi igrač Real Madrida morao uraditi nakon što je izjavio da je Lionel Messi najbolji igrač na svijetu?

Transfer glasine: Manchester City u svojim redovima želi veznjaka Dormunda, Mourinho donio odluku oko budućnosti Pogbe, Isco napušta Real Madrid

Jedno je sigurno, Real na ljeto kreće u rekonstrukciju ekipe i polako sastavlja spisak potencijalnih pojačanja, a na vrhu istih je Sterling.

Sterling je započeo svoju profesionalnu karijeru u Liverpoolu. Debitirao je u ožujku 2012. godine protiv Wigan Athletica i postao tako treći najmlađi debitant u povijesti Liverpoola.

U srpnju 2015. godine, Sterling je prešao iz Liverpoola u Manchester City za 62,3 milijuna eura. Taj transfer je tada postao najskuplji transfer ikada u engleskom nogometu. Za Manchester City je odigrao svoju prvu utakmicu 10. listopada iste godine protiv West Bromwich Albiona, a prvi pogodak je pao devetnaest dana kasnije protiv Watforda.

U studenom 2012. godine je debitirao za Englesku protiv Švedske, iako je imao i mogućnost nastupati za jamajčansku nogometnu reprezentaciju. Nastupio je za reprezentacije Engleske na Svjetskom prvenstvu 2014, te na Euru 2016 u Francuskoj. U 37 utakmica za ‘Tri lava’ postigao je dva gola i upisao 11 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!