NaslovnicaVijestiNogometaš Dinama uskoro na terenu: CAS mu smanjio brutalnu kaznu

Nogometaš Dinama uskoro na terenu: CAS mu smanjio brutalnu kaznu

Makedonski nogometaš Dinama Arijan Ademi nakon žalbe Sportskom arbitražnom sudu (CAS) u Lozani, dobio je umanjenu kaznu, pišu hrvatski mediji. UEFA je prvobitno kaznila Ademija sa četiri godine suspenzije zbog dopinga, ali je CAS smanjio kaznu da će se Makedonac u rujnu vratiti profesionalnom nogometu.

nogometaš Dinama

Podsjetimo, Ademi je bio na doping kontroli nakon susreta između Dinama i Arsenala u 1. kolu Lige prvaka 2015. godine, te je bio pozitivan na testu. Disciplinska komisija UEFA-e kasnije je izrekla jednu od najvećih kazni u povijesti nogometa – četiri godine.

Nakon suspenzije Ademi je igrao nogomet na amaterskoj razini, a u Dinamu su optistični te se nadaju da će se Ademi vratiti ponovo kao jedan od najboljih igrača u HNL. U svibnju makedonski nogometaš slavi 26. rođendan, a posljednju svoju utakmicu sa Dinamom igrao je protiv Intera 3. listopada 2015. godine. U vrijeme kada je bio pozitivan na doping testu, bio je jedan od najvažnijih igrača Dinama i makedonske reprezentacije, a ponude su mu pristizale sa svih strana.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ademi je karijeru počeo u Šibeniku u kojem je igrao od 2007. do 2010. godine, a zatim je prešao u Dinamu za koji je od 2010. odigrao 104 utakmice i postigao sedam pogodaka. Nastupao je za mlađe selekcije hrvatske reprezentacije, a potom i za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, kao i za reprezentaciju Makedonije.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!