NaslovnicaVijestiNogometaš Granade dao ime sinu po Luki Modriću

Nogometaš Granade dao ime sinu po Luki Modriću

Veznjak iz španske Granade, Javi Marquez dao je ime sinu po Luki Modriću, ali zanimljivo je, da mu nije dao ime Luka već Modrić! Granada je na svom Twitteru objavila sretnu vijest i otkrila ime novorođenčeta.

Modrić

 

Španskim medijima nije trebalo dugo vremena da pokrenu priču da je sin dobio ime po Luki Modriću, što je istina jer je Marquezov saigrač u Granadi Ivan Kelava, nekadašnji saigrač Modrića i bivši igrač Dinama iz Zagreba, a on je rekao:

“Da, istina je. Sviđa mu se Luka kao igrač”, potvrdio je vijest za Hinu hrvatski golman, saigrač Javija Marqueza.

“Mislim da ima i sina Andrića, kojeg je nazvao po bišem Hajdukovom igraču Srđanu. Obožava hrvatske vezne igrače”, dodao je Kelava.

Nije poznata reakcija Luke Modrića na ovo, a sigurno da mu je izuzetno drago.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!