NaslovnicaVijestiNogometaš Intera tvrdi da je najbolji obrambeni igrač u Serie A!

Nogometaš Intera tvrdi da je najbolji obrambeni igrač u Serie A!

Nogometaš Intera izjavio je za klupsku televiziju da za sebe smatra da je najbolji obrambeni igrač u Serie A, te da misli je kompletan defanzivni igrač.

najbolji obrambeni igrač

Brazilac Miranda, stoper Intera, očigledno nema problem sa manjkom samopouzdanja, što je potvrdio u izjavi za službeni TV kanal kluba iz Milana.

33-godišnji defanzivac nalazi se u redovima Intera od 2015, ali od tada njegov tim nije osvojio nijedan trofej.

[su_watch_live_football]

“Kada se pogleda iskustvo, ali ne samo to, smatram da sam najbolji obrambeni igrač u Serie A. Mislim da sam kao defanzivac kompletan paket, s tehnikom i ritmom. Van terena sam vrlo smiren i uvijek razmislim prije nego nešto učinim. Takav stav prenosim i na teren”, rekao je Miranda za Inter TV.

“Stalno razgovaram sa Lucianom Spallettijem, tokom treninga i video analiza. Sviđa mi se on kao trener, uvijek želi da pobijedi, baš kao ja. Najbolja utakmica koju sam doživio u Interu je ona protiv Milana kada smo pobijedili 3:2. Bila je to sjajna utakmica, a uvijek je sjajno pobijediti u derbiju”, rekao je reprezentativac Brazila.

>> Transfer glasine: United i Tottenham se bore za mladu englesku zivjezdu, Real dovodi igrača Liverpoola, Salah će odbiti sve ponude iz Madrida

>> Thibaut Courtois priznao kako će tužiti bivšeg trenera, a evo i zbog čega

Brazilski reprezentativac ove sezone bio je standardan u timu nerazzurra, a u Serie A zabilježio je 29 nastupa.

Njegova karijera je ipak bila daleko bogatija u Atletico Madridu, gdje je osvojio La Ligu 2014, Kup kralja godinu dana prije toga, Superkup Španjolske 2014, Ligu Europe i Superkup Europe 2012, a sa “jorgandžijama” je 2014. godine izgubio finale Lige prvaka od Reala.

Miranda sa Sao Paulom tri puta bio prvak Brazila, a a sa Coritibom prvak prvenstva Paranaense.

Inter je trenutno peti na tablici Serie A sa 66 bodova, bori se za plasman u narednu sezonu Lige prvaka, a već u sljedećem kolu u velikom derbiju dočekuje Juvetnus, koji je u utrci za naslov s Napolijem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!