NaslovnicaVijestiNogometaš Reala blizu prelaska u Chelsea!

Nogometaš Reala blizu prelaska u Chelsea!

Nogometaš Real Madrida, James Rodriguez, navodno je blizu prelaska na Stamford Bridge ovog ljeta.

blizu prelaska

Izgleda da je “procurila” jedna od najgore čuvanih tajni na nogometnom tržištu, jer će kako The Sun prenosi, kolumbijski reprezentativac napustiti Santiago Bernabeu u ljetnjom prelaznom roku.

25-godišnjak je pao u drugi plan u “kraljevskom klubu”, i sada je peti izbor kod trenera Zinedinea Zidanea.

James je stigao u Madrid ljeta 2014, ovjenčan slavom, neposredno nakon odličnih partija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, te je jasno da je njegova karijera u strmoglavom padu.

Da bi ju “uskrsnuo”, Kolumbijcu je jasno da mora da napusti Madrid i razmotri najbolje opcije za nastavak karijere, a čini se da je blizu prelaska na Otok.

James Rodriguez odlazi iz Real Madrida: Zidane ima vrlo dobar razlog da proda Kolumbijca

Chelsea je navodno prvi u redu za njegove usluge, te su još u siječnju bili blizu potpisa, u pregovorima koje je vodio poznati super-agent Jorge Mendes. Transfer je propao zbog toga jer je predsjednik Reala Florentino Perez otvoreno pohvalio igračeve kvalitete, a Zidane mu obećao veću minutažu.

Međutim, obećanja su se ispostavila lažnim, te iako je dobio priliku u Copa Del Reyu, James je proveo veći dio sezone zakucan na klupi za rezervne igrače.

Poznat glavni razlog zbog kojeg Zinedine Zidane prodaje Jamesa Rodrigueza

Španjolski gigant očekuje da će za Kolumbijca dobiti oko 59 milijuna eura, ali prema svemu sudeći, teško da će uspjeti da prihoduju toliki iznos od transfera, s obzirom da nije mnogo igrao u poslednje vrijeme.

Manchester City, Liverpool i Arsenal su također zainteresirani, ali zasad se Chelsea čini kao prvi izbor.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!