NaslovnicaVijestiNogometaš Real Madrida: Ne odustajemo od La Lige!

Nogometaš Real Madrida: Ne odustajemo od La Lige!

Nogometaš Real Madrida Raphaël Varane odbacio je mogućnost da se njegov tim preda u utrci za obranu naslova prvaka Španjolske, unatoč tome što Barcelona ima 14 bodova više i utakmicu manje.

Real je jučer izgubio u gostima od Espanyola (1:0) i šanse za trofej u La Ligi sveo na teoretske šanse, a veliki zaostatak ima i za gradskim rivalom Atleticom od sedam bodova, također uz utakmicu više.

Nogometaši Espanyola nanijeli su šesti prvenstveni poraz Real Madridu, svladavši u prvom susretu 26. kola španjolskog prvenstva “kraljevski klub” na svom stadionu.

[su_no1forfootball]

Real je nastupio u “šarenom” sastavu, bez Cristiana Ronalda koji je dobio odmor, ozlijeđenih Luke Modrića i Marcela, te bolesnih Casemira i Tonija Kroosa.

Madriđani su držali loptu u svom posjedu većinu vremena, no u završnici nisu bili previše opasni. Kazna je stigla u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je pogodio Gerard Moreno za prvu pobjedu Espanyola nad Realom nakon 2007. godine.

Transfer glasine: Real odustao od Kanea i okrenuo se ka drugom napadaču, Liverpool na ljeto dovodi talentovanog veznjaka, Napoli odredio cijenu za Zelinskog

Barcelona za 88 milijuna funti dovodi zvijezdu iz Manchester Uniteda

Bila je to ujedno i prva pobjeda momčadi iz Barcelona u posljednjih osam kola, a prekinut je i Realov niz od četiri uzastopne ligaške pobjede.

“Moramo uvijek da dajemo sve od sebe za dres Reala. Ne smijemo da odustajemo od prvenstva, moramo se pokažemo. Nećemo gledamo tablicu i veliku razliku, već da se fokusiramo na pobjede. Od toga ne smijemo odstupiti”, rekao je Varane nakon utakmice u Barceloni.

[su_live_koeficijenti]

Njegov kolega Nacho Fernández kaže kako je trenutna situacija atipična.

“Ovo nije normalno, navikli smo da osvajamo trofeje. I dalje imamo šansu u jedinstvenom natjecanju – Ligi prvaka. Idemo se spremimo i završnicu dočekamo sa samopouzdanjem”, kaže Nacho.

Real je u prvom meču osmine finala Lige prvaka nadigrao PSG 3:1, a uzvrat u Parizu igra se 6. ožujka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!