NaslovnicaVijestiNogometaš Tottenhama Jan Vertonghen vjeruje u nemoguće?

Nogometaš Tottenhama Jan Vertonghen vjeruje u nemoguće?

Vjeruje u nemoguće? Nogometaš Tottenhama Jan Vertongen rekao je da njegov tim nije odustao od titule u Premier ligi, ali je priznao da će biti teško stići i prestići lidera prvenstva Chelsea.

vjeruje u nemoguće

Tottenham ima deset bodova manje od Chelseaja i nalazi se na drugom mjestu. “Pijetlovi” će svoj juriš ka gradskom rivalu početi poslije reprezentativne pauze, kada igraju četiri utakmice protiv timova iz donjeg dijela tablice, dok Chelsea u istom razdoblju igra protiv dvije momčadi iz Manchestera – Uniteda i Cityja.

“Pokušavamo da stignemo Chelsea, ali bit će vrlo teško. Djeluju vrlo jako trenutno i moramo biti optimisti. Ali, sljedeća dva tjedna bi trebala biti dobra za nas.”, rekao je Vertongen.

Belgijanac je tijekom cijele sezone bio stup obrane Tottenhama, koji je pobijedio u svih pet utakmica s njim u momčadi ove godine. Međutim, Vertongen se ozlijedio u siječanjskom meču s West Bromwichom, zbog čega je propustio četiri utakmice. Njegov tim je u tom razdoblju “kiksirao”.

Tottenham je bez njega dobio samo dvije utakmice, ali ovaj 29-godišnji igrač nije želio ističe svoj doprinos.

“Propustio sam dvije velike utakmice, Liverpool i Manchester City u gostima, tako da nije fer govoriti da bi sa mnom u timu bilo drugačije. Osjećam se vrlo dobro, pogotovo u sustavu u kome sada igramo. U sjajnoj smo formi i dobro nam ide, tako da nam je sada svima lijepo u Tottenhamu.”, rekao je Vertongen.

On se trenutno nalazi s reprezentacijom Belgije i sprema se za meč protiv Grčke u subotu.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!