NaslovnicaVijestiNogometaši Chelseaja dobili slobodne dane, Diego Costa usamljen na treningu

Nogometaši Chelseaja dobili slobodne dane, Diego Costa usamljen na treningu

Nogometaši Chelseaja su dobili dva dana odmora, poslije pobjede u Leicesteru sa 3:0. Međutim, to ne vrijedi za Diega Costu, koji je zbog rasprave sa stručnim stožerom odstranjen iz ekipe, pa je usamljen  u trening centru u Cobhamu. “Plavci”, za svaki slučaj, spremaju ponudu za Thomasa Müllera.

usamljen

Otočni mediji prenose da je španjolski napadač usamljen u trening centru Chelseaja, ali i da još nije poznata sudbina najboljeg strijelca Premiershipa. Ostatak momčadi je dobio dva slobodna dana, nedjelju i ponedjeljak, poslije pobjede nad šampionom Leicesterom od 3:0, dok Costa radi sam i željno iščekuje razgovor s Antonijom Conteom, koji bi trebalo da se obavi u utorak.

Costa je odbio trenirati proteklog tjedna, pod izgovorom da ima bolove u leđima, dok većina otočkih medija prenosi da je u pitanju revolt napadača zbog odbijene transfer ponude iz Kine, kojom bi rođeni Brazilac postao drugi najplaćeniji nogometaš na svijetu, poslije Teveza.

S druge strane, ni u Chelseaju ne sjede skrštenih ruku. Na meti “plavaca” je veliki broj nogometnih zvijezda, dok se najveće šanse daju reprezentativcu Njemačke Thomasu Mülleru, koji bi mogao na “Stamford Bridge” za 85 milijuna eura.

Muller nije nezadovoljan u Bayernu, ali želi osvježiti svoju karijeru, a igranje u Chelseaju vidi kao prilično primamljivo rješenje. Stvari će mnogo biti jasnije u utorak, kada se očekuje razgovor između Contea i Coste..

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!