NaslovnicaVijesti'Nogometni Einstein' produžio ugovor sa svojim klubom do 2021. godine

‘Nogometni Einstein’ produžio ugovor sa svojim klubom do 2021. godine

‘Nogometni Einstein’ produžio ugovor sa svojim klubom do 2021. godine

Julian Nagelsmann, najmlađi trener u povijesti Bundeslige (status koji mu je i donio nadimak “nogometnog Einsteina”), produžio je ugovor sa Hoffenheimom do 2021. godine, nakon što je odveo momčad do najboljeg plasmana u domaćem šampionatu (četvrto mjesto).

produžio ugovor

Nekadašnji trener juniora preuzeo je ekipu u veljači 2016. godine, kada je ovaj klub bio na rubu ispadanja iz elitnog njemačkog nogometnog natjecanja. Ne samo da je spasio Hoffenheim, već je onda s timom s Rhein-Neckar Arene krenuo u dugačak niz nepobjedivosti, koji mu je donio šansu igranja u Ligi prvaka.

Hoffenheim je produžio ugovor i sa sportskim direktorom do 2020. godine.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

>>Chelsea spremio nevjerojatnu ponudu za Bonuccija

“Zajedno su oformili tim, s limitiranim sredstvima, tim koji igra svjež, napadački i uzbudljiv nogomet, koji nam je po prvi put otvorio vrata Europe”, kazao je prvi čovjek kluba Peter Goerlich.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!