NaslovnicaVijestiNogometni svijet zabrinut: Da li Ronaldo propušta SP u Rusiji, Zidane progovorio...

Nogometni svijet zabrinut: Da li Ronaldo propušta SP u Rusiji, Zidane progovorio o povredi Portugalca

Svjetski nogomet, a posebno navijači Reala i reprezentacije Portugala, s velikim interesom promatraju ozljedu Cristiana Ronalda, koja je kako sada stvari stoje ipak ozbiljnija nego što se u prvi mah mislilo.

Ronaldo propušta SP u Rusiji

Kada je Cristiano Ronaldo, u utakmici s Barcelonom, pogodio mrežu domaćeg tima u 14 minutu, fanovi Real Madrida počeli su slaviti, ali… Odmah u sljedećoj sekundi došlo je do šoka, kada je portugalski reprezentativac sa bolnom grimasom ostao ležati na podu i držeći se za gležanj.

Gerard Pique defanzivac Barcelone nespretno je startao prilikom pogodka Ronalda, te ga je povrijedio, zbog čega je Portugalac igru napustio u 45. minuti susreta. Prije početka druge polovice susreta zamijenio ga je Marco Asensio, a svi svjetski mediji odmah su počeli postavljali pitanja koliko je zapravo ozbiljna ozljeds Cristana Ronalda.

>> Što je Gerard Pique uradio kada je Real Madrid odbio da oda počast igračima Barcelone?

Kasno navečer, trener Zinedine Zidane razgovarao je s njegovom doktorsko ekipom, te je barem djelimično smirio obožavatelje kraljevskog kluba ali i reprezentacije Portugala. “Trenutačno nije dobro, ali mislim da je to ipak manji problem, dobio je samo jači udarac, a nije ozbiljnije povrijeđen jedino zbog njegove fizičke sprenosti koja je na visokom nibou. Ne brinite za finale Lige prvaka, onće biti tamo i predvodit će našu ekipu.”

[su_bet365_100_bonus]

No, o nekim točnijim predviđanjima Zidane se nije usudio govoriti, a posljednje vijesti govore kako je nogometaš danas obavio detaljnije liječničke preglede, nakon kojih će mnoge stvari biti jasnije. “Trenutačno ne znam koliko će vremena biti izvan stroja. Stanje trenutno nije loše, vidjet ćemo, gležanj je natečen, ali ne toliko loše.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!