NaslovnicaVijestiNorveški nogometaš na društvenim mrežama ismijao Ronalda i postao HIT!

Norveški nogometaš na društvenim mrežama ismijao Ronalda i postao HIT!

FIFA 19 oficijalno izlazi za nešto manje od tjedan dana. Tijekom ovog mjeseca imali smo na raspolaganju mnogo informacija koje je izbacio EA Sports, uključujući, naravno i dugo očekivane vijesti o deset najboljih igrača na ovoj popularnoj igrici.

Jedan nogometaš iz Norveške izgleda kao da je vrlo zadovoljan s tim kakve je ocijena njegova karta imala u popularnom Ultimate Teamu, ne zbog konačne ocijene nego iz nekih drugih razloga. Vegard Leikvoll Moberg na Twitteru je objavio sliku na kojoj je ismijao Cristiana Ronalda.

>> LUIS NANI PRIZNAO: On je najbolji defanzivac protiv kojeg sam ikad igrao u svojoj karijeri!

Norveški veznjak objavio je usporedbu njegove FIFA 19 Ultimate Team karte s kartom petorostrukog dobitnika Ballona d’Ora.

[su_champions_league]

Naravno, razlika u ocijeni je kao dan i noć, finalne ocijene se mnogo razlikuju – Ronaldo ima ocijenu 94, dok Moberg 62 – ali Moberg je brzo naglasio činjenicu da ima veću fizičku snagu od napadača Juventusa.

Ronaldo ima za fizičku spremu ocijenu 79, a norveška ‘zvijer’ ima tri boda više od njega te ima ocijenu 82. Norvežanin je ubrzo postaao hit na društvenim mrežama te su internet preplavile smiješne slike sa njim i Ronaldom u glavnim ulogama. Neki su čak i na Wikipediji mijenjali opis navedenog nogometaša.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!