NaslovnicaVijestiNorveški nogometaš na društvenim mrežama ismijao Ronalda i postao HIT!

Norveški nogometaš na društvenim mrežama ismijao Ronalda i postao HIT!

FIFA 19 oficijalno izlazi za nešto manje od tjedan dana. Tijekom ovog mjeseca imali smo na raspolaganju mnogo informacija koje je izbacio EA Sports, uključujući, naravno i dugo očekivane vijesti o deset najboljih igrača na ovoj popularnoj igrici.

Jedan nogometaš iz Norveške izgleda kao da je vrlo zadovoljan s tim kakve je ocijena njegova karta imala u popularnom Ultimate Teamu, ne zbog konačne ocijene nego iz nekih drugih razloga. Vegard Leikvoll Moberg na Twitteru je objavio sliku na kojoj je ismijao Cristiana Ronalda.

>> LUIS NANI PRIZNAO: On je najbolji defanzivac protiv kojeg sam ikad igrao u svojoj karijeri!

Norveški veznjak objavio je usporedbu njegove FIFA 19 Ultimate Team karte s kartom petorostrukog dobitnika Ballona d’Ora.

[su_champions_league]

Naravno, razlika u ocijeni je kao dan i noć, finalne ocijene se mnogo razlikuju – Ronaldo ima ocijenu 94, dok Moberg 62 – ali Moberg je brzo naglasio činjenicu da ima veću fizičku snagu od napadača Juventusa.

Ronaldo ima za fizičku spremu ocijenu 79, a norveška ‘zvijer’ ima tri boda više od njega te ima ocijenu 82. Norvežanin je ubrzo postaao hit na društvenim mrežama te su internet preplavile smiješne slike sa njim i Ronaldom u glavnim ulogama. Neki su čak i na Wikipediji mijenjali opis navedenog nogometaša.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!