NaslovnicaVijestiNova ozljeda Luke Modrića

Nova ozljeda Luke Modrića

Nakon što je napustio igru u susretu Reala i Malage, stigla je potvrda kako je Luka Modrić ozljeđen, te kako će pauzirati 5-6 tjedana. Modriću je stradalo koljeno nakon duela s igračem Malage, pa će tako propustiti utakmicu protiv Atletica u LP i završnicu sezone u Primeri. Veliki je ovo udarac za ambicije kraljeva i ogroman problem za Carla Ancelottija kako posložiti momčad.

Modrić

Podsjetimo Real je bez Modrića igrao veoma loše u tri mjeseca njegovog odsustva i prosuli su prednost u prvenstvu. Nakon njegovog povratka opet su uhvatili formu i počeli pobjeđivati, te su ga stručnjaci proglašavali ključnim igračem kraljevske momčadi.

Upravo zbog toga Ancelotti je forsirao Hrvatskog reprezentativca koji je odigrao preko 90% utakmica od povratka, pa se sada čuju komentari i optužbe, kako se s Modrićem nije bilo dovoljno oprezno prilikom njegovog povratka na teren.

Modrić će vjerojatno propustiti i ogled Hrvatske sa Italijom, iako se izbornik Kovač nada drukčijem scenariju.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!