NaslovnicaVijestiZaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema direktan...

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema direktan let za Milano

Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta i Loris nedavno su postali roditelji, ali zbog poslovnih obaveza žive odvojeno, što sve više smeta voditeljici. Stoga želi da njen zaručnik pronađe novi klub, po mogućnosti u Italiji.

Prema Daily Mailu, Leotti posebno smeta što Karius živi u “udaljenom” Newcastleu, gradu iz kojeg nema direktnih letova za Milano, Amsterdam ili Pariz, pa želi promjenu. Zato traži da ovaj vratar dođe igrati u Italiju i tamo nastavi karijeru. Međutim, odluka nije samo na njemu, već je potrebno da neki klub izrazi interes za njegovo dovođenje.

Karius je trenutno treći golman u Newcastleu, iza ozlijeđenih Nicka Popea i Martina Dubravke, pa rijetko dobiva priliku braniti. Leotta živi u domovini sa kćerkom Arijom, a s obzirom na to da Kariusov ugovor s Newcastleom ističe na kraju sezone, mogao bi doći u Italiju kao slobodan igrač.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!