NaslovnicaVijestiNova zvijezda je rođena: Luka Jović sa vanzemaljskom predstavom ušao u historiju!

Nova zvijezda je rođena: Luka Jović sa vanzemaljskom predstavom ušao u historiju!

Mladi srpski reprezentativac Luka Jović sinoć na susretu svog Frankfurta protiv Düsseldorfa našravio takvu promociju sebe da je za jedno veče za njega čula cijela Europa. Takve utakmice u Bundesligi do sada nije odigrao niti jedan nogometaš iz Srbije.

Susret između Eintrachta iz Frankufta i autsajdera Bundesliga, Fortuna Düsseldorfa,u Njemačkoj nije privlačio mnogo pozornosti, ali to je još jedan dokaz koliko nogomet može biti nepredvidljiv. Eintracht je novajliju u ligi ispratio s nevjerojatnih 7:1 a ovo je treći put ove sezone da je Fortuna primila šest ili više pogodaka – zvijezda showa bio je tek 20-godišnji srpski napadač Luka Jović, koji se s jučerašnjom predstavom lansirao u samu nogometnu elitu.

>> MOURINHO PRIZNAO: Chelsea će osvojiti Premier ligu ove sezone, ali samo uz jedan uslov!

Mladić iz Bijeljine, koji je školovan u nogometnom klubu Crvena Zvezda je postigo pet pogodaka i tako oborio nekoliko rekorda. Sa sedam golova je preuzeo vodstvo na listi strijelaca njemačkog prvenstva, postao je prvi srpski nogometaš koji je utakmici njemačkog prvenstva zabio više od tri gola i postao je najmlađi nogometaš u povijesti njemačkog nogometa, koji je na jednom meču postigao pet golova.

[su_bet365_100_bonus]

Fantastičan podvig je uspio napraviti sa samo 20 godina i 300 dana starosti a treba napomenuti još i činjenicu da je on prvi srpski nogometaš, koji je u jednoj od pet najjačih liga u Europi postigao tri ili više golova. Zadnji kome je to uspjelo bio je Miloš Krasić 2010. godine u dresu Juventusa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!