NaslovnicaVijestiNovi direktor AC Milana Ivan Gazidis sazvao novinare i otkrio VELIKE planove...

Novi direktor AC Milana Ivan Gazidis sazvao novinare i otkrio VELIKE planove za budućnost!

Novi direktor Milana Ivan Gazidis je sazvao predstavnike tri natucajnija sportska lista u Italiji te je otkrio svoje planove koje u budućnosti ima sa Rossonerima.

Talijanski div AC Milan izabrao je vrlo zanimljivu ekipu za vođenje kluba na čijem čelu se nalaui dugogodišnji izvršni direktor londonskog Arsenala Ivan Gazidis, koji se seli u Italiju kao jedan od najuglednijih dužnosnika u engleskom nogometu. U klubu od Gazidisa, koji je ranije vodio transformaciju Arsena u jednog od vodećih klubova u Europi, očekuju puno, a novi direktor je svoj mandat počeo na prilično atipičan način koji ukazuje na da prepoznaje važnost svoje slike u javnosti.

ZAMJENA ZA RAMSEYA? Predsjednik Lyona odgovorio na interes Arsenala za zvijezdu njegovog tima!

Gazidis je na neformalnom sastanku sazvao novinare La Gazzetta dello Sporta, Corriere dello Sporta i Tuttosporta a s njima nije napravio klasičan intervju, nego ih je pozvao samo na ugodan razgovor o tome što njegovi planovi su u Milanu te kakva je njegova vizija rada u novom klubu.

Gazidis je kao plan naveo četiri ključne točke za koje tvrdi da su njegov glavni cilj a to su financijska samoodrživost, suvlasništvo stadiona s Interom, ulaganje u mlade talente i dugoročnost, jer je Gazidis novinarima objasnio da u Italiju dolazi na duži rok te da ga ne zanimaju projekti koji traju tri do pet godina.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!