NaslovnicaVijestiNovi dresovi Bayerna i Real Madrida od reciklirane plastike

Novi dresovi Bayerna i Real Madrida od reciklirane plastike

Španjolski nogometaš u redovima Bayerna, Xabi Alonso otkrio je da će bundesligaški klub nositi nove, ekološke dresove. Iz njemačkog proizvođača sportske opreme, Adidasa saopštili su da se radi o dresovima specijalne izrade nastalim od reciklirane plastike iz okeana

b_161105013

Bayern je upravo ove dresove nosio u današnjem susretu Bundeslige protiv Hoffenheima. Dresovi su predstavljeni jučer, a proizvedeni su od recikliranih vlakana plastike skupljene u okeanskom području Maldiva. Ovim potezom Bayern i Adidas želi potaknuti razmišljanje o zaštiti životne sredine, a glavni cilj je zagađenje svjetskih voda.

“Ja sam dijete španskih plaža, tako da sam veoma sretan što nosim dres u potpunosti izrađen od recikliranog otpada iz okeana. To je velika prilika da se podigne svijest o važnosti zaštite okeana”, kazao je Alonso.

Španjolski klub i jedan od najvećih u svijetu, Real Madrid reciklirani dres trebao bi nositi u nekom od narednih susreta. Bayern je u ovim dresoviam danas remizirao sa Hoffenheimom u 10. kolu Bundeslige rezultatom 1-1. Gosti na Allianz Areni su poveli u 16. minutu susreta pogotkom Demirbaya, a bod Bayernu donio je Zuber, igrač Hoffenheima autogolom.

Nakon ove utakmice Bayern se i dalje nalazi na prvom mjestu sa 24 boda, ali ima utakmicu više od drugoplasiranog Leipziga koji sutra igra protiv Mainza. Bayern će u sljedećem susretu Bundeslige snage odmjeriti sa Borussijom Dortmund.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!