NaslovnicaVijestiNovi Hrvat u Milanu? TALIJANSKI MEDIJI - "Eto zašto Calcio propada!"

Novi Hrvat u Milanu? TALIJANSKI MEDIJI – “Eto zašto Calcio propada!”

Ivan Strinić, po mnogima najslabija karika hrvatske nogometne reprezentacije sada se nalazi pred transferom karijere. Naime, Ivan Strinić već je igrao i u Napoliju, ali nije imao zapaženiju ulogu, ali sada bi mogao biti novi član jednog ovog projekta – projekta ‘nove’ momčadi Milana.

AC Milan prošle godine prodan u kinesko vlasništvo i od tada doveli su cijeli novi prvi sastav. Nevjerojatan transfer rok u kojem je najzvučnije ime bio Leonardo Bonucci, ponajbolji stoper svijeta. No stvari za momčad iz Milana nisu krenule kako su oni očekivali, igrači se nisu ukomponirali kako su to oni planirali.

Zaista nevjerojatan transfer rok na San Siru, u klub su stigli:

Leonardo Bonucci – 42 milijuna eura
Andre Silva – 38 milijuna eura
Andrea Conti – 25 milijuna eura
Nikola Kalinić – 25 milijuna eura
Hakan Calhanoglu – 22 milijuna eura
Franck Kessie – 20 milijuna eura
Mateo Musacchio – 18 milijuna eura
Ricardo Rodriguez – 18 milijuna eura
Lucas Biglia – 17 milijuna eura
Fabio Borini – posudba

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ricardo Rodriguez bio je zvijezda Wolfsburga, mnogi su ga smatrali ponajboljim igračem lige na toj poziciji, mislili su kako je on prerastao Wolfsburg, no u Milanu su očekivali više od njega. 24-ogodišnji Rodriguez imao je ponude klubova poput Arsenala, Liverpoola i Chelsea, no odabrao je Milan i njihov novi projekt. No ipak, Strinić bi u Milano više došao da bude konkurencija Rodriguezu, više bi bio doveden kao zamjena za Antonellija koji je na odlasku.

Milan dovodi Strinića

Milan želi dovesti mu konkurenciju Rodriguezu koji je i dalje prvi izbor. 30-ogodišnji Ivan Strinić pred potpisom je za Milan tvrdi Gianluca Di Marzio. Ivan je od ljeta slobodan igrač i besplatno bi došao u Milan piše sportski dopisnik Di Marzio.

Talijanski Calciomercato dao svoj kritički osvrt na ovaj transfer gdje je Ivan Strinić opisan kao pokazatelj loše politike AC Milana:

“Nema kraja besmislenim potezima Milanova sportska direktora Massimiliana Mirabellija. Njegov najnoviji potez jest dovođenje Ivana Strinića u Milano, a dolazak često osporavanog hrvatskog beka podigao je prašinu u Italiji.  Tvrde kako će biti tek zamjena Ricardu Rodriguezu, ali je li on doista bolji od Antonellija koji je na odlasku?”
“Jasno je gdje ovakva politika vodi. Takav pristup nogometu krivac je što je doveden Nikola Kalinić. Massimiliano Mirabelli bacio je gomilu novca na momčad koja je sastavljana bez ikakve logike. Milan nema world class igrača, nema nikakvu igru i što je najgore – nema rezultate. Dovođenje Ivana Strinića na sve nabrojano je potez kakav bi povukao i Adriano Galliani u svojoj najgoroj fazi. Milan trenutačno ima prosječnu momčad i imat će ju još dugo nastave li ovako. Baš takvi transferi razlog su što Serie A propada.

Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!