NaslovnicaVijestiNOVI INIESTA - FC Barcelona u vezni red dovodi novog veznjaka!

NOVI INIESTA – FC Barcelona u vezni red dovodi novog veznjaka!

FC Barcelona nadala se kako će ovo ljeto potpisati Antoinea Greizmanna iz Atletico Madrida, ali pregovori su im propali pa se sada okreću dovođenju world-class veznjaka umjesto Inieste koji je prije mjesec dana potpisao za klub iz Japana čiji je vlasnik Rakuten, glavni spoznor Barcelone.

fc barcelona

Nema više veznog reda Xavi – Iniesta. Od zlatne Pepove generacije Barceloninog veznog reda ostao je još Busquets na poziciji defanzivnog veznog, Pique na stoperu te Leo Messi u napadu. Došli su mnoga sjajna pojačanja poput Ter Stegena na golu, Umtiti umjesto Puyola, stigli su i Coutinho i Dembele koji su plaćeni ukupno 310 milijuna eura te Suarez i Rakitić koji su konstatno dobri već godinama.

[su_no1forfootball]

Sada kada je Iniesta i službeno otišao FC Barcelona krenula je u lov na dovođenje Griezmanna, a Coutinha bi vratili u vezu. No, ipak su se predomislili – Coutinho će u ofanzivu, a u FC Barcelonu stiže novi veznjak, a glavni kandidati su: Chrisitan Eriksen iz Tottenhama, Thiago Alcantara iz Bayern Munchena, Miralem Pjanić iz Juventusa, De Jong iz Ajaxa, Rabiot iz PSG-a, Golovin iz CSKA Moskve te Gundogan iz Manchester Cityja.

Najjefitnija opcija je Golovin za kojeg je ozbiljno zainteresiran još samo Juventus, a CSKA za njega traži oko 25 milijuna eura. Juventus jako želi dovesti Sergeja Milinkovića Savića što bi moglo značiti odlazak Pjanića, a Juve će za Pjanića tražiti minimalno 65-70 milijuna eura.

[su_bet365_100_bonus]

FC Barcelona ima veliku želju da u klub vrati svog dijamanta Thiaga Alcantaru, a Bayernu su spremni ponuditi Andrea Gomesa + 22 milijuna eura. Odgovor Bayerna još se uvijek čeka, ali zvuči pomalo nerealno da će Niko Kovač takav transfer dopustiti.

Zadnjih dana sve se više piše o dolasku Gundogana, no sjajni veznjak uživa sjajan status u moćnom Cityju i Guardiola je zadovoljan njime. On je puno manje realna opcija nego Christian Eriksen koji u Tottenhama nema nešto posebno veliku plaću. Eriksen je puno raelnija opcija nego Rabiot koji je PSG-ov dragulj kojeg će bogati klub iz Pariza jako teško pustiti u LaLigu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!