NaslovnicaVijesti(VIDEO) Novi video pokazuje da Sergio Ramos nije kriv za ozljedu Salaha...

(VIDEO) Novi video pokazuje da Sergio Ramos nije kriv za ozljedu Salaha u finalu Lige prvaka 2018. godine!

Mohamed Salah bi mogao biti kriv za ozljedu 2018. godine, a ne Sergio Ramos, kao što pokazuje novi ugao.

Novi video pokazuje

U prvom poluvremenu finala Lige prvaka prije dvije godine, Egipćanin je u suzama sa ozljedom ramena nakon sudara sa Ramosom bio primoran napustiti teren.

Ramos je primio čitav niz kritika zbog ovog duela od strane Liverpoolovih navijača, gdje su čak podnijeli i molbu u kojoj se tražilo da bude kažnjen zbog namjernog ozljeđivanja Salaha.

No, novi usporeni snimci pokazuju kako je Salah zapravo zgrabio Ramosovu ruku prije nego što je nehotice pao na Španjolca koji je povukao i bivšeg igrača Rome sa sobom.

Bilo je forsirano kao da je Ramos namjerno namjeravao ozlijediti najboljeg igrača Liverpoola u pobjedi od 3-1 u Kijevu, ali gornji isječak pokazuje vrlo različitu perspektivu.

Finale Lige prvaka ove godine se igra u nedelju u 21 sat, gdje će snage odmjeriti PSG i Bayern. Bayern je naravno favorit sa koeficijentom 2.05 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!