NaslovnicaVijesti'Novi Nemanja Vidić' dolazi na Old Trafford?

‘Novi Nemanja Vidić’ dolazi na Old Trafford?

‘Novi Nemanja Vidić’ na Old Traffordu. Kako vam se čini? Manchester United već duže vrijeme muku muči sa defanzivcima. Ali, patnjama bi uskoro mogao doći kraj. Naime, poznati italijanski novinar Gianluca di Marzio objavio je informaciju da Manchester United dobija ‘novog Nemanju Vidića’ koji takođe dolazi iz Srbije.

Novi Nemanja Vidić

Riječ je o Nikoli Maksimoviću, koji trenutno brani boje Torina, a njegov transfer mogao bi biti ‘repriza’ transfera Matea Darmiana prošlog ljeta. Cijena Maksimovića varira između 20 i 25 miliona eura, što Manchester Unitedu ne predstavlja veliki problem s obzirom na njihova primanja, prije svega iz marketinškog sektora.

Ako u United dođe Jose Mourinho, kao što se spekuliše u posljednje vrijeme, on bi trebao da odobri dolazak Nikole Maksimovića koji je takođe branio boje najtrofejnijeg srpskog kluba Crvene zvezde, baš kao i Nemanja Vidić. Mourinho ima dobro iskustvo sa Srbima, do sada u svojoj karijeri je trenirao Branislava Ivanovića, Nemanju Matića i Dejana Stankovića.

Maksimović se u potpunosti oporavio od povrede zbog koje je propustio veliki dio jeseneg dijela, a odmah potom je ponovo postao standardan u odbrani Torina. Maksimović je i reprezentativac Srbije, a našao se na spisku selektora Ćurčića za prijateljske utkamice protiv Poljske i Estonije koje bi mogle biti veoma važne jer će oči ljudi iz Uniteda sigurno biti uprte u njega.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!