NaslovnicaVijestiNovi rat u Španiji: Razlog za paniku ili potpaljivanje vatre od strane...

Novi rat u Španiji: Razlog za paniku ili potpaljivanje vatre od strane Katalonaca? Da li su ovo riječi Ronalda koje prekidaju njegovu avanturu sa Realom?

Novi rat u Španiji: Razlog za paniku ili potpaljivanje vatre od strane Katalonaca? Da li su ovo riječi Ronalda koje prekidaju njegovu avanturu sa Realom? Veliki poraz Real Madrida u utakmici Lige prvaka protiv Tottenhama teško je pao Real Madrid, a ostali klubovi u Španiji jedva su dočekali da iskoriste priliku da naprave raskol u klubu.

Novi rat u Španiji

U Madridu trenutno traže razloge lose forme na početku sezone i načine povratka na pobjedničke staze. Cristiano Ronaldo je ponovno podigao ogromnu količinu prašine s njegovim izjavama. Kad su ga pitali o njegovoj suši što se tiče golgeterske forme, Portugalac je na sebi svojstven I arogantan način odgovorio: “Utipkajte na Google, Cristiano Ronaldo golovi I brojke će vam sve reći.”

Izgleda da je Ronaldo zaboravio da se od prošlosti ne živi te da će morati ubrzo poraviti formu ukoliko ne želi da doživi potpuni linč navijača Reala.

[su_bonus]

Katalonski mediji, također, bili su jako zaintegrirani još jednom izjavom, a to je moguća obnova ugovora s ​​Realom. Španjolci su već najavili prije nekoliko sedmica da će Ronaldu biti ponuđen bolji i duži ugovor, iako mu sadašnji vrijedi do 2021. godine. “Imam ugovor na četiri godine što je sasvim dovoljno. Ne želim da mi se produži ugovor, bolji uvijeti mi ne trebaju”, rekao je Cristiano.

Naravno, katalonski mediji iz konteksta su izvukli samo dio “Ne želim da mi se produži ugovor”, zbog čega su dobili brojne kritike iz glavnog grada, te poruku da Real i Madrid puste na miru I da se skoncentrišu na svoju Kataloniju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!