NaslovnicaVijestiNovi rekordi za Ronalda i Real

Novi rekordi za Ronalda i Real

Real Madrid trenutno je u UAE-u gdje igra Svjetsko klupsko prvenstvo gdje su danas u polufinalu spomenutog natjecanja porazili momčad Al-Jazira te se nakon te pobjede kvalificirali u finale Svjetskog klupskog prvenstva. Real Madrid protiv Al-Jazire slavio je puno teže od očekivanog, no na kraju je ipak slavio i to rezultatom 1-2 u korist prvaka Europe.

Real je gubio 1-0, a dobili su i gol za 2-0, no primjena video tehnologije utjecala je na to da rezultat ostane 1-0. No nije to bilo izolirani slučaj korištenja VAR-a u ovoj utakmici. Također i Real Madridu poništena su dva gola u prvom dijelu utakmice. U prvom dijelu utakmice posebno se istaknuo golman domaće momčadi – Housani. Pratitelji Real Madrida na društvenim mrežama nisu mogli vjerovati o kakvom golmanu je riječ te su na twitteru išli toliko daleko da su ga već uspoređivali s Davidom De Geom.

Real Madrid na kraju je okrenuo utakmicu, gubili su 1-0, no na kraju su slavili rezultatom 1-2 i trener Zinedine Zidane može biti relativno zadovoljan. Golove za ‘kraljevski klub’ zabili su Cristiano Ronaldo i povratnik u momčad Gareth Bale.

Zanimljivo, Bale je u igru ušao u 81. minuti te je iste minute i postigao gol. Iako se na prvu činilo da je gol pripisan Cristianu Ronaldu jer se činilo kao da je dirnuo loptu, gol je ipak ostao pripisan Garethu Baleu koji je u tih 10-ak minuta na terenu pokazao neke zaista impresivne poteze.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ronaldo opet ruši rekorde

Cristiano Ronaldo definitivno je jedan od najboljih golgetera u povijesti ovog sporta i nije slučajno da je individualno najnagrađivaniji igrač u povijesti nogometa. Prošlog tjedna osvojio je svoju petu ‘Zlatnu loptu’ te se izjednačio s Leom Messijem, a činjenica da ima 5 ‘Zlatnih lopti’ govori dovoljno sama za sebe.

Cristiano Ronaldo najbolji je strijelac u povijesti Real Madrida, ali i Portugala. Dakle, dvije ekipe u kojima je proveo većinu svoje karijere. No, kada govorimo o natjecanjima, Cristiano je najbolji strijelac i asistent u povijesti Lige prvaka, ali i Europskih prvenstava.

Od danas Cristiano Ronaldo najbolji je strijelac u povijesti Svjetskog klupskog prvenstva. 

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!