NaslovnicaVijestiNovi sportski direktor Rome doveo svoje prvo pojačanje ovog ljeta

Novi sportski direktor Rome doveo svoje prvo pojačanje ovog ljeta

Roma je kompletirala transfer defanzivca Hectora Morena iz PSV-a, a odšteta koja je plaćena nizozemskom klubu iznosi oko 6 miliona eura.

Roma dovela Hectora Morena

29-godišnjak, koji ima 79 nastupa za reprezentaciju Meksika, potpisao je četverogodišnji ugovor, te će na Olimpicu ostati do 2021. godine.

“Vrlo sam sretan zbog dolaska u Romu, ovo predstavlja važan korak u mojoj karijeri”, rekao je Moreno za službenu stranicu ‘rimske vučice’.

“Nadam se da mogu pokazati svoj kvalitet i doprinijeti sveukupnom uspjehu tima.”

Moreno je stigao u Seriju A nakon dvije sezone provedene u nizozemskoj ligi, gdje je pomogao PSV-u da dođe do titule u sezoni 2015/16.

Prije dolaska u PSV, Moreno je igrao četiri godine u Španjolskoj, skupivši preko 100 nastupa u La Ligi za Espanyol.

“Moreno je na mom radaru već duže vrijeme, a srećom sada su okolnosti bile dobre i on se pridružio Romi. On je centralni defanzivac sa dosta iskustva, i u potpunosti odgovara profilu igrača kojeg smo tražili”, rekao je sportski direktor Rome Monchi.

Monchi je ovog ljeta stigao u Romu, nakon što je prethodno dugi niz godina obavljao funkciju sportskog direktora u Sevilli.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!