NaslovnicaVijestiNovi ugovor za Icardija, evo koliko će iznositi njegova plata i otkupna...

Novi ugovor za Icardija, evo koliko će iznositi njegova plata i otkupna klauzula

Inter je spremio novi ugovor za argentinskog napadača Maura Icardija, a pored veće plate, biće podignuta i otkupna klauzula.

Talijanski nogometni klub Inter namjerava produžiti ugovor u siječnju sa svojim najboljim igračem Maurom Icardijem do 2023. godine i podići otkupnu klauzulu sa sadašnjih 110 na 130 milijuna eura, javlja Gazzetta dello sport.

Icardiju postojeći ugovor s Interom istječe 30. lipnja 2021, a prema novom, njegova godišnja plaća će se povećati sa sadašnjih četiri i pol do sedam milijuna eura.

[su_watch_live_football]

Argentinski napadač igra najbolju sezonu u karijeri, u 17 ligaških utakmica je postigao isto toliko golova i vodi na listi strijelaca Serie A.

Njegov prethodni rekord je 22 gola koliko je dao u sezoni 2014/2015 kada je završio kao najbolji golgeter lige.

POSTAVE ZA EL CLASICO: Real u problemima, Barca jača nego ikad!

Transfer glasine: Defanzivac Juventusa napušta klub, Alexis definitivno napušta Arsenal u januaru, Lemar se seli u London

Ponavlja se slučaj Fabregas i Bellerin: Arsenal krade još jednog igrača iz Barcelone za “samo” 20 miliona eura

Real Madrid se spominje najozbiljniji kandidat za angažovanje igrača koji je stigao u Interu 2013. godine iz Sampdorije, i u 142 utakmice postigao 88 golova.

“Ukoliko bih dobio poziv nekog iz Reala, neću se javiti na telefon. Nemam što dodati, svi znaju moje želje”, rekao je Icardi za Sky Sport.

Njegova agentica i supruga Wanda Nara, nedavno je izjavila: “Koliko vrijedi Mauro? Najmanje 200 milijuna eura .”

“Mislim da bi trebali povećati iznos njegove otkupne klauzule koja trenutno iznosi 110 milijuna eura jer je ipak u pitanju vrhunski igrač i zaslužuje imati klauzulu kakvu imaju i ostali vrhunski igrači. Međutim, mislim da razloga za zabrinutost nema, ukoliko se neki klub i odluči aktivirati klauzulu, Mauro će donijeti konačnu odluku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!