NaslovnicaVijestiNovinari pitali Guardiolu hoće li City završiti sezonu bez poraza, evo šta...

Novinari pitali Guardiolu hoće li City završiti sezonu bez poraza, evo šta im je odgovorio

Trener Manchester Citya Pep Guardiola upitan je od strane novinara hoće li njegov tim završiti ovu sezonu bez poraza u Premier ligi.

Manchester City je juče igrao 0:0 s Crystal Palaceom i prekinuo niz od 18 pobjeda u prvenstvu, ali ostaje uvjerljivo prvi na tablici s 12 bodova više od Uniteda koji ima utakmicu više, i 14 poena više od trećeplasiranog Chelseaja.

Samo je Arsenal u sezoni 2003/04 završio sezonu u Premier ligi bez poraza, a Guardiola misli da njegov tim neće ponoviti takav uspjeh.

[su_premierleague]

“Ne razmišljam o tome. To se neće dogoditi. Možda je trener Arsenala zabrinut, ali ta 2004. godina je njegova godina. Sada je sasvim drugačija situacija, ima mnogo jačih timovi, mnogo utakmica i veća je konkurencija”, rekao je Guardiola, a prenosi BBC.

Guardiola ima problema sa sastavom momčadi, jer su Gabriel Jesus i Kevin De Bruyne ozlijeđeni jučer, a u svojim redovima ima samo jednog iskusnog napadača Sergia Aguera.

SRETNU I USPJEŠNU NOVU GODINU ŽELI VAM PORTAL SVIJET KLADJENJA

Nike na službenoj stranici predstavio Coutinha kao novo pojačanje Barcelone, stigao odgovor iz Liverpoola

Gabriel Jesus biće mjesec ili dva izvan terena zbog ozljede koju je zaradio na utakmici protiv Crystal Palacea, rekao je Pep Guardiola.

Više od propuštenih bodova, Guardiolu i navijače Cityja zabrinule su ozljede Gabriela Jesusa i Kevina de Bruynea.

[su_bet365_100_bonus]

“Možda mjesec ili dva”, rekao je Guardiola nakon utakmice, odgovarajući na pitanje koliko će Jesus biti izvan terena.

De Bruyne je napustio teren u završnici utakmice, nakon brutalnog starta Jasona Puncheona. Guardiola je izjavio da je belgijski veznjak imao sreće, ali nije dao više detalja.

Narednu utakmicu u prvenstvu City igra u utorak kao domaćin, od 21h protiv Watforda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!