NaslovnicaVijestiOBJAŠNJENJE: Zašto Neymar danas ne može debitovati za PSG

OBJAŠNJENJE: Zašto Neymar danas ne može debitovati za PSG

Najskupljem nogometašu svih vremena, Neymaru, neće biti dozvoljeno da debituje danas u prvom kolu francuskog prvenstva protiv Amiensa.

Zašto Neymar danas ne može debitovati za PSG

Brazilski reprezentativac iza sebe ima nevjerovatnu sedmicu. Prošle nedjelje je igrao protiv najvećeg Barceloninog rivala, Real Madrida, u prijateljskoj utakmici, da bi u četvrtak službeno postao novi igrač Paris Saint Germaina.

Iako je francuski klub za 25-godišnjaka morao platiti čak 222 miliona eura, koliko je iznosila njegova otkupna klauzula u Barci, navijači kluba će morati sačekati na njegov debi još neko vrijeme.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

PSG danas kreće u novu sezonu, u kojoj će pokušati vratiti titulu prvaka koju trenutno drži rival Monaco. Danas će ‘Parižani’ ugostiti novog prvoligaša Amiensa na Parku prnčeva, ali bez najnovijeg pojačanja.

Unatoč tome što je na pripremama sa Barcelonom pokazao da je potpuno spreman za novu sezonu, čelnici Paris Saint Germaina nisu uspjeli registrovati Neymara na vrijeme, te Brazilac neće nastupiti danas.

Kako prenose francuski mediji, PSG je imao rok do ponoći da podnese registraciju igrača čelnicima francuske profesionalne nogometne lige (LFP-a).

Zbog zakašnjele papirologije, Neymar će najvjerovatnije za svoj novi klub debitovati sljedećeg vikenda, kada će PSG gostovati Guingampu 13. augusta.

[su_watch_live_football]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!