NaslovnicaVijestiObjava Carles Puyola obišla svijet: Pogledajte što je bivši kapetan Barcelone objavio...

Objava Carles Puyola obišla svijet: Pogledajte što je bivši kapetan Barcelone objavio na Twitteru

Objava Carles Puyola obišla svijet. Pogledajte što je bivši kapetan Barcelone objavio na Twitteru. Leo Messi je konačno po prvi put savladao 39-godišnjeg Gianluigija Buffona, gdje je postigao dva gola u impresivnoj pobjedi od 3-0 u Ligi prvaka protiv Juventusa.

Objava Carles Puyola

Legendarni napadač Argentine je bio u nezaustavljivoj formi na Camp Nou u utorak navečer.

Messi je u posljednje tri utakmice postigao sedam golova i time je uklonio onaj strah kojeg su navijači Barcelone imali kada je Neymar otišao.

25-godišnji Brazilac se pridružio PSG-u za 222 milijuna eura nakon što je pokrenuta njegova klauzula o oslobađanju.

Ousmane Dembele, koji ima 20 godina, dobro se uklopio u Barcelonin sastav otkako je stigao za 150 milijuna eura iz Borussije Dortmund.

[su_live_koeficijenti]

Napadački trio MSN je bio dobar dok je trajao, ali sa Messijem u početnih 11, Barcelona će uvijek izgledati dobro.

Messi je do sada postigao 59 golova u grupnoj fazi Lige prvaka u 58 utakmica – zaista nevjerojatan uspjeh.

Buffon nije mogao da uradi ništa nakon nevjerojatne Messijeve završnice i nitko mu neće zamjeriti na tome.

Bivši kapetan Barcelone Carles Puyol inače objavljuje na Twitteru i to na španjolskom jeziku, ali je na engleskom sinoć postavio objavu koja je obišla cijeli svijet. Objavu je postavio nakon što je Messi drugi put pogodio mrežu.

[su_watch_live_football]

Puyol, koji se smatra jednim od najboljih braniča u povijesti La Lige, otišao je u mirovinu u 2014. godini, ali ne iznenađuje to što i dalje visoko ocjenjuje svog bivšeg suigrača.

On je na Twitteru postavio objavu samo nekoliko sekundi nakon što je Messi po drugi put postigao gol protiv Juventusa na otvaranju Lige prvaka. Carles Puyol je napisao: “Tko je najbolji?”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!