NaslovnicaRusija2018NovostiObjavljen preliminarni spisak Argentine za SP, nema jednog velikog imena!

Objavljen preliminarni spisak Argentine za SP, nema jednog velikog imena!

‘Procurio’ je preliminarni spisak Argentine za SP u Rusiji, na njemu se nalazi 35 igrača, a nema jednog velikog imena, koje bi imalo mjesta u skoro svim drugim reprezentacijama.

Izbornik Argentine Jorge Sampaoli objavio je preliminarni spisak od 35 nogometaša na koje računa za SP u Rusiji, a na njemu se ne nalazi golgeter Intera Mauro Icardi.

Sa ovog spiska će morati da otpadnu još 3 imena za službeni preliminarni spisak koji će biti poslat na adresu FIFA, da bi konačan spisak pred Svjetsko prvenstvo bio skraćen na 23 imena.

[su_no1forfootball]

Ovo je 35 nogometaša koji su se našli u Sampaolijevom izboru:

Sergio Romero, Franco Armani, Willy Caballero, Nahuel Guzmán, Agustín Marchesín, Fabricio Bustos, Gabriel Mercado, Nicolás Tagliafico, Nicolás Otamendi, Ramiro Funes Mori, Marcos Rojo, Federico Fazio, Maximiliano Meza, Enzo Pérez, Pablo Pérez, Ever Banega, Giovani Lo Celso, Ángel Di María, Manuel Lanzini, Erik Lamela, Lucas Biglia, Diego Perotti, Eduardo Salvio, Marcos Acuña, Matías Kranevitter, Emiliano Rigoni, Leandro Paredes, Javier Mascherano, Cristian Pavón, Lautaro Martínez, Lionel Messi, Sergio Agüero i Gonzalo Higuaín.

Transfer glasine: Ronaldo od Reala zatražio ovog igrača, Drinkwater odlučio napustiti Chelsea, Asensio na kraju sezone ide u Englesku

Argentinac priznao: Čast mi je što se povezujem sa prelaskom u Real Madrid i Juventus!

Na spisku nedostaje jedan igrač, a pretpostavlja se da je riječ o Paulu Dybali, za kojeg se također govorilo da je u nemilosti Sampaolija, te da ne nema mjesta u timu zbog Lionela Messija.

[su_watch_live_football]

U svakom slučaju, respektabilna imena su na popisu Gaučosa, no mnogi će reći da i dalje previše zavise od Lionela Messija, a upravo je nedavni debakl u prijateljskoj utakmici protiv Španjolske ogolio sve njihove slabosti.

Argentinci zaista imaju atomsku navalu, ali odbrana je definitivo slabiji dio tima i na Sampaoliju će biti nimalo lak zadatak da nađe pravi balans između defanzivne i ofanzivne linije, ukoliko žele da odu korak dalje i stignu do toliko željenog naslova svjetskog prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!